Nieuwetijdskind Magazine Events

Gratis webinar

Maanmagie en Feminiene Kracht

18 april, 20.00 – 21.00 uur
(inclusief vragenronde)

Ook voor mannen.

Eeuwenlang hebben healers, vroedvrouwen en priesteressen gewerkt met de kracht van de maan, totdat het patriarchaat de leiding overnam. Heel veel feminiene wijsheid verdween uit beeld, maar ze is nooit uitgewist. Diep in ons DNA is deze oeroude kennis beschikbaar, voor zowel vrouwen als mannen.

Laat je meevoeren in de wondere wereld van de Maanmagie, het Vrouwelijk Bewustzijn en de Feminiene Kracht door energytrainer Hermelijn van der Meijden. Leer en ervaar hoe Astrologie en Creatie samenhangen, hoe je jouw energieveld kunt activeren en hoe je elke maand weer nieuw bewustzijn kunt ontvangen om jouw droomleven te co-creëren.

Deelnemen aan dit eenmalige webinar?

Het aantal live kijkers is beperkt tot 1000 personen dus meld je direct aan als je erbij wilt zijn.

In het webinar vertelt Hermelijn ook hoe haar eigen leven steeds meer in lijn komt met haar diepste verlangens en wat er mogelijk wordt als je samenwerkt met de maan. Daarnaast doet ze een spannende aankondiging die jou kan helpen om ook jouw wensen en werkelijkheid met elkaar in overeenstemming te brengen.

Over energytrainer en auteur Hermelijn van der Meijden

Het webinar wordt begeleid door Hermelijn van der Meijden. Hermelijn is opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing, heeft een praktijk voor energy healing en reading in Amsterdam en is schrijver van verschillende boeken over energie en transformatie: De Droomvrouw, Mijn Vader lijkt op Barbapapa en het pas verschenen Negen Geheimen van de Vrouw.

Hermelijn geeft zowel online als live energetische trainingen, waarbij ze mensen op concrete en nuchtere wijze meeneemt in de wereld van energie, healing en transformatie van bewustzijn.

“De feminiene kracht is diep verbonden met de natuur, de cycli van de aarde en de kosmos, en met de schoonheid en vreugde van het leven.”