Nieuwetijdskind Magazine Events

De details:

Ram
21 Maart- 19 April

Stier
20 April – 20 Mei

Tweelingen
21 Mei -20 Juni

Kreeft
21 Juni – 22 Juli

Leeuw
23 Juli – 22 Augustus

Maagd
23 Augustus – 22 September

Weegschaal
23 September- 22 Oktober

Schorpioen
23 Oktober-21 November

Boogschutter
22 November – 21 december

Steenbok
22 December – 19 Januari

Waterman
20 Januari – 18 Februari

Vissen
19 Februari – 20 Maart

Gebruik de energie voor je groei

Waarom meedoen?

Bij de maanmeditaties werken we altijd met de energie van de dag en de kracht van het groepsveld. Je persoonlijke helings- en transformatie proces wordt daardoor ondersteund. In dit versterkte veld komt oude, gestagneerde energie gemakkelijker naar de oppervlakte, zodat je die kan voelen, erkennen en loslaten, terwijl lichtcodes die in je DNA besloten liggen maar nog niet beschikbaar waren, worden geactiveerd. De meditaties en activaties vergroten daarmee enerzijds je kracht en anderzijds je licht.

Alignment

Wat levert meedoen concreet op?

De maanmeditaties ondersteunen je in je persoonlijke helings- en transformatieproces, maar daarnaast werken we altijd met een intentie; een verlangen dat je hebt naar liefde, werk, missie, huis, kind, gezondheid etc. Omdat energie voorafgaat aan de fysieke realiteit, ervaren deelnemers vaak dat hun leven verandert wanneer ze met de energetische wereld aan de slag gaan. Soms zal je het effect direct zien en soms duurt het wat langer.

Bekijk de agenda:

Saturnus in Vissen

Maart is astrologisch gezien misschien wel de belangrijkste maand van 2023. Onder meer door de overgang van Saturnus naar Vissen. Hoe gaat de planeet van structuur (Saturnus) jou de komende paar jaar helpen om je dromen, visioenen en spiritualiteit (Vissen) in de vorm te krijgen? In deze meditatie ga je door de tijdlijnen heen op zoek naar de pijn die veroorzaakt is door een vaderfiguur of autoriteit, om daarna contact te maken met de stevige energie van de divine masculine (de hogere expressie van Saturnus). Zodat hij je kan helpen om je feminiene kwaliteiten stap voor stap op aarde te brengen. In deze replay hoor je heel veel informatie over de tijd die we nu ingaan en krijg je een energetische activatie voor een upgrade van je leven.

Wat anderen zeggen:

“Sinds anderhalf jaar stap ik maandelijks in het krachtige online volle maan veld dat Hermelijn samen met ons creëert. We maken diepe reizen, onderzoeken onze angsten, bekijken waar het schuurt in ons leven en krijgen telkens de kans om los te laten en te helen. Voor mij is het magisch wat we samen aan energie kunnen manifesteren en hoeveel heling ik inmiddels heb mogen ontvangen.”
Joanneke
"Hermelijn heeft een heerlijke rustige en persoonlijke manier van de ceremonie begeleiden. Ze neemt je mee door verschillende lagen en het is heel voelbaar dat ze zelf al die lagen kent."
Jeanine
"Het was een hele heldere ervaring, boodschap, die ik kreeg tijdens de vollemaanceremoni. Het begin van een nieuw leven."
Bas
"Ik kon zo heel diep gaan. Hermelijn, je leek alle dingen te zeggen die ik nodig had om naar de kern te geraken."
Ilse
"De maanceremonie is als een innerlijke opruiming en geeft dieper inzicht in jezelf, waar je weer mee vooruit kan."
Femke
"Tijdens een ceremonie met een grote groep mensen kan ik me laten afleiden door alle energieën om me heen, maar Hermelijn creëert een veld waarin ik de verbinding met mezelf direct voel en diep in processen kan zakken."
Mieke
KLAAR OM JE LICHTKRACHT TE ACTIVEREN?

Over energytrainer en auteur Hermelijn van der Meijden

De meditaties worden begeleid door Hermelijn van der Meijden. Hermelijn is opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing, heeft een praktijk voor energy healing en reading in Amsterdam en is schrijver van verschillende boeken over energie en transformatie: De Droomvrouw, Mijn Vader lijkt op Barbapapa en het pas verschenen Negen Geheimen van de Vrouw.

Behalve maanceremonies geeft ze zowel online als live energetische trainingen, waarbij ze mensen op concrete en nuchtere wijze meeneemt in de wereld van energie, healing en transformatie van bewustzijn.

Bekijk hier de introductievideo

Ondersteuning in je proces

Voor wie zijn de maanmeditaties bedoeld?

De vollemaansessies zijn krachtige, verbindende en helende online bijeenkomsten die voor de meeste mensen duidelijk voelbaar zijn. Het doel is creëren van velden van liefde en licht, waardoor iedereen zich in deze intense tijd ondersteund kan voelen in het proces dat hij doormaakt. De ceremonies zijn dan ook bedoeld voor iedereen die de verbinding zoekt, en/of geïnteresseerd is in energie, heling en transformatie!
Wat kunnen we voor je doen?

Veelgestelde vragen

  • Je kunt hier tickets halen.
  • Je krijgt na betaling direct je unieke kijklink toegestuurd via e-mail.
  • Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek.
  • Je kunt met je internetbrowser meedoen via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv.
  • Doe Live mee met honderden anderen of kijk de Replay! (beschikbaar 1 uur na afloop)

Ja, je krijgt (een link van) een replay, om 22 uur, in je inbox. Veel mensen ervaren de meditaties als zeer krachtig en willen ze kunnen herhalen. Een replay is bovendien fijn als je tijdens de ceremonie in slaap bent gevallen. Door de meditatie op een later tijdstip nogmaals te volgen, kan je inzichten alsnog ophalen. Bovendien werkt energie buiten ruimte en tijd, dus ook als je tijdens de ceremonie niet in de gelegenheid was om mee te doen, dan kan je naderhand nog profiteren van de kracht van het groepsveld.

Ja. We zijn allemaal fysieke en energetische wezens en we kunnen allemaal toegang krijgen tot energie. Je doet het door stil te worden, je ogen te sluiten, naar binnen te keren en contact te maken met wat er vanbinnen leeft. Je binnenwereld is de wereld van je gevoelens, hart, ziel, en verfijnde energie. Met je normale, dagelijkse bewustzijn ga je er meestal aan voorbij, maar in meditatie kan je er contact mee maken.

Als je de energievelden van veel mensen met elkaar verbindt, dan ontstaat een ‘amplified field’. Het gezamenlijke bewustzijn van alle deelnemers en de gezamenlijke intentie, zorgen voor een verruimd frequentiespectrum, waarin je dieper kan zakken en hoger kan reiken dan je in je eentje zou doen.

Ja, de maanceremonies ondersteunen je op eenvoudige, veilige en diepe wijze in je transformatieproces. Hoe vaker je meedoet, hoe meer je systeem gewend raakt en zich kan openen voor de helende kracht. Hoe vaker je bovendien contact maakt met je ziel, hoe meer deze zich uitgenodigd zal voelen om een kracht van betekenis te worden in je leven. Daarbij doe je de maanceremonies nooit alleen voor jezelf. Elke transformatie in elk van ons, voegt toe aan het licht en de liefde in de wereld.

Uiteraard. Omdat de maan in een maand om de aarde draait, staat hij ongeveer elke tweeëneenhalve dag in een ander teken. Elke vollemaansessie heeft echter een thema dat voor iedereen herkenbaar is, en op geheel persoonlijke wijze kan worden beleefd. Wel zal je de kracht van de maan wellicht nog sterker ervaren als hij in je eigen teken staat.

Nee, dat is niet erg. Vaak kom je tijdens energetische sessies terecht in een staat tussen waken en slapen, of je bent ergens ver weg. Het is een helende ruimte, waaraan je misschien niet altijd een actieve herinnering hebt, maar waar wel diepe heling kan plaatsvinden.

Ja! Als je de energievelden van veel mensen met elkaar verbindt, dan ontstaat een ‘amplified field’. Het gezamenlijke bewustzijn van alle deelnemers en de gezamenlijke intentie, zorgen voor een verruimd frequentiespectrum, waarin je dieper kan zakken en hoger kan reiken dan je in je eentje zou doen.
Nee. Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek en dit gaat volledig via je internetbrowser
Stuur een mailtje naar hallo@nieuwetijdskind.com en we helpen je graag verder
KLAAR OM JE LICHTKRACHT TE ACTIVEREN?

Over de organisatie

Nieuwetijdskind Magazine is opgericht door Gordon Volckmer voor mensen die het verschil willen maken. Die deel uitmaken van de nieuwe tijd die we samen creëren. Om vanuit bewustzijn, spiritualiteit en eenheid, te ontwikkelen, informatie te vinden en ervaringen uit te wisselen. Met de bedoeling jezelf te vinden en te mogen zijn, je te ontplooien, je eigen potentieel te ontdekken en te (leren) benutten en te verwezenlijken.

Jaar ervaring

12+

Georganiseerde Events

800+

Tevreden Klanten

20000+

Wil je geen event missen?


Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan krijg je onze beste artikelen er bij als kado.