Nieuwetijdskind Magazine Events

Masterclass SHIFT JE ZEVEN CHAKRA´S

Werk met je energieveld en verander je leven

Klaar om je hele energiesysteem een boost te geven en je leven te veranderen?

Je hebt al best wat jaren achter de rug. En als je erop terugkijk, ziet het er helemaal niet zo gek uit. Je hebt veel beleefd, van alles geleerd en bent gegroeid door alles wat je hebt meegemaakt. Je bent best tevreden. Maar dat is tegelijkertijd een soort probleem.

Het kabbelt, terwijl je behoefte aan diepgang hebt. Intens leven. Het gevoel hebben dat je echt doet waarvoor je hier op aarde bent. Dat wat je doet klopt met je zielsmissie. Je vraagt je af:

• Ben ik wérkelijk gelukkig?
• Hoe kan ik meer energie krijgen en levensvreugde ervaren?
• Is mijn ziel wel blij met hoe ik mijn leven leid?
• Wat als mijn leven er over tien jaar nog steeds zo uitziet als nu?
• Hoe kan ik mijn intuïtie en mijn bewustzijn begrijpen en gebruiken?

Stel dat er een magische ‘tool’ is waarmee jij de kwaliteit van je leven een enorme boost kunt geven? En dat je alleen deze maar hoeft te ontdekken en leren gebruiken? En dat deze tool al je hele leven in jou ligt te wachten tot jij hem gaat gebruiken?

Bewustzijn ligt aan de basis van alles wat je in je leven creëert. Zowel de dingen waarnaar je verlangt, als de uitdagingen. Als je bewustzijn ‘uit’ staat, is de kans groot dat het leven dat je nu leidt, totaal anders is dan het leven dat je zou willen leiden.

Maar het mooie van bewustzijn is, dat je het kunt trainen en aanwenden om je leven te transformeren en in lijn te brengen met wie je echt bent.

Bewustzijn heeft namelijk het vermogen om je energiecentra, of chakra’s, in beweging te brengen. Daarmee wordt je hele energieveld, op alle zeven lagen (die elk een levensgebied vertegenwoordigen) geactiveerd.

En wanneer je energie begint te stromen en te veranderen, word je stap voor stap gezonder, intuïtiever, krachtiger, liefdevoller, authentieker, en magnetischer.

En dan komt er ineens dat moment waarop je je realiseert dat je het leven leidt waar je vanbinnen altijd al naar verlangde.

Doe onze Masterclass, leer alles over de werking van je energieveld, en zet je eerstvolgende stap naar transformatie!

WAT JE GAAT LEREN:

Het chakrasysteem is een eeuwenoud wijsheidssysteem, met, ook in deze tijd, grote praktische toepasbaarheid. In onze Masterclass vertel ik je, aan de hand van de zeven chakra’s, hoe je energie in beweging brengt en de potentie van je ziel en je fysieke werkelijkheid met elkaar verbindt.

ONDERWERPEN:

Video: duur 1 uur en 22 minuten

Wat anderen zeggen:

Klaar om je hele energiesysteem een boost te geven en je leven te veranderen?

ONTMOET JE HOST

Hermelijn van der Meijden

Energy Trainer Hermelijn van der Meijden verdiept zich sinds 2005 in energie, bewustzijn en transformatie. Ze doorliep onder meer een intensieve training aan de Barbara Brennan School of Healing Europe en een readingopleiding daarnaast. Hermelijn heeft een praktijk voor energetisch werk in Amsterdam en ze geeft Online Energy Healing Trainingen en vollemaansessies, waarbij de kracht van het groepsveld en een zorgvuldig opgebouwde ‘sacred space’ je persoonlijke intentie en transformatie ondersteunen. Daarnaast is ze schrijver van De Droomvrouw en Mijn vader lijkt op Barbapapa en binnenkort verschijnt haar nieuwste boek De Negen Geheimen van de Vrouw, over vrouwelijke kracht, relaties en seksualiteit.

Shift je zeven chakra’s

Werk met je energieveld en verander je leven