Nieuwetijdskind Magazine Events

Nu tijdelijk met introductiekorting

de H.A.R.T. formule

4.7/5

(17)

Deze formule helpt je keer op keer om meer in verbinding te zijn met wie je werkelijk bent, met je dromen en verlangens en je ziel.

Stap in de wereld van je hart
Video afspelen
Video afspelen
Nu tijdelijk met introductiekorting

de H.A.R.T. formule

4.7/5

(19)

Deze formule helpt je keer op keer om meer in verbinding te zijn met wie je werkelijk bent, met je dromen en verlangens en je ziel.

Over de workshop

Eenvoudig bepalen wat jij écht belangrijk vindt en daarnaar leven

Ken je dat gevoel, dat je graag ergens meer aandacht en tijd voor zou willen nemen, maar dat het toch niet goed lukt? En dat je daarvan baalt? Ik ken dat heel goed!

Als ik iets nieuws wil aanleren en het is ingewikkeld en tijdrovend, dan werkt dat voor mij niet. Maar is het simpel, niet al te groot, kost het weinig tijd en kan ik het makkelijk inpassen in mijn dagelijks leven, dan is de kans stukken groter dat het me gaat lukken.
Misschien geldt dat voor jou ook.

Stel dat je meer op het niveau van je hart zou willen…

En dat je dit niet een keertje wilt, maar structureel. Dat je dit echt voorop zet.

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in de energie van het hart. Ik had mijn hele leven gezocht naar een plek waar ik me echt mezelf kon voelen, waar ik me verbonden en veilig voelde en waar ik met al mijn vragen, gedoe, twijfels en verlangens terecht kon. In de wereld om me heen vond ik dit niet echt. Pas toen ik mijn eigen binnenwereld leerde kennen en ontdekte dat zich daar de missing link bevond en dat mijn hart daar een cruciale rol in speelde, kreeg mijn leven een nieuwe frequentie, meer betekenis. Daardoor voelde ik me veel relaxter, meer gecentreerd en kon ik meer van het leven gaan genieten.

Met meer gemak, plezier en geluk door het leven

Van je hoofd naar je hart

Door wat ik om me heen zag en zie bij anderen, weet ik dat ik niet de enige ben die deze zoektocht kent. Dat we vaak de antwoorden buiten onszelf zoeken en door al onze twijfels, teleurstellingen en angsten, vooral in ons hoofd gaan zitten. Rond blijven lopen met vragen terwijl we al die tijd de plek waar we de antwoorden kunnen vinden, allang bij ons droegen. Ik heb ontdekt hoe je van je hoofd meer naar je hart kunt gaan en hoe je dat steeds opnieuw voorop kunt blijven zetten in de drukte van je dagelijks leven. Zodat je datgene wat werkelijk belangrijk voor je is, ook echt de prioriteit gaat geven.

Deze kennis geef ik graag door, zodat die zoektocht bij jou niet zo lang hoeft te duren als bij mij.

Daarom heb ik de H.A.R.T. formule gecreëerd. Een eenvoudige methode die je kan helpen te bepalen wat je belangrijk vindt en hoe je daar steeds weer voorrang aan kunt geven, zonder ingewikkeld gedoe. Maar juist heel simpel, klein en makkelijk.

Over de H.A.R.T. methode heb ik een workshop gemaakt.

Een 1,5 uur durende video waarin ik je de H.A.R.T. formule uitleg, zodat je heel eenvoudig ontdekt:

De H.A.R.T. methode helpt je keer op keer om meer in verbinding te zijn met wie je werkelijk bent, met je dromen en verlangens, zodat je die ook echt voorop gaat zetten en waar kunt maken

de wereld van je hart

In lijn met je hart en ziel

De H.A.R.T. methode

In de workshop leg ik je deze eenvoudige methode uit en ga je er direct mee aan de slag in het werkboek, om meteen het effect ervan te ervaren. Je kunt hem keer op keer zelf toepassen, waardoor het vanzelf een gewoonte voor je wordt om dat wat in je hart leeft, voorrang in je leven te geven. Zodat jouw doen en laten veel meer in lijn is met je hart en je ziel, en je het leven gaat leven dat je zou wíllen leven.

Geef je leven meer betekenis

Wil je toegang krijgen tot deze workshop?

Meld je dan aan en begin meteen met je leven de invulling te geven die je wenst en die je verdient.
Laat jezelf niet langer in de wacht staan, maar begin met het verwezenlijken van het leven waar je naar verlangt. Je kunt nu een nieuwe stap zetten.

De workshop kost normaal € 97,-, maar nu tijdelijk slechts € 37!
Klik hier om de workshop te kunnen bekijken en H.A.R.T. in je leven te brengen

de wereld van je hart Kijk wanneer je wilt

Hoe volg je deze workshop?

  • Wanneer je de training hebt aangeschaft, krijg je direct  jouw unieke kijklink in je inbox.
  • Je kunt de workshop online via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv volgen.
de wereld van je hart (1)

Ontmoet je host

Anouk Plantinga

Anouk Plantinga vroeg zich al op zeer jonge leeftijd af wat de zin van haar leven is. Ze zoekt altijd de verdieping, de why. Vanaf haar 16e volgde en begeleidde ze talloze workshops, trainingen en opleidingen in persoonlijke ontwikkeling, lichaamswerk, spiritualiteit. Naast haar werk als copywriter, redacteur (o.a. bij Nieuwetijdskind Magazine) en columniste, verdiept ze zich al jaren in het thema vrede (met je leven) en de rol die het hart daarin speelt. Anouk heeft zelf een groot hart en is een echt mensenmens. Ze houdt ervan om dingen zo simpel, klein en toepasbaar mogelijk te maken, zodat ze moeiteloos aangeleerd kunnen worden.

de wereld van je hart

FAQ

Meest gestelde vragen
  • Wanneer je de training hebt aangeschaft, krijg je direct  jouw unieke kijklink in je inbox.
  • Je kunt de workshop online via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv volgen.

STAP IN DE WERELD VAN JE HART

En vind jouw poort naar geluk!

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Op deze website worden verschillende cookies gebruikt. We maken onderscheid tussen functionele, analytische en marketing-cookies. Je kunt zelf kiezen welke cookies wel en niet geplaatst mogen worden.


We gebruiken Woocommerce als webwinkelsoftware. Woocommerce plaatst alleen functionele cookies, zodat producten in de winkelwagen opgeslagen kunnen worden. Omdat deze cookies noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website, kunnen deze cookies niet uitgeschakeld worden.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Deze website maakt gebruik van de software Wordpress. Wordpress plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren. Deze cookies kunnen daarom niet uitgeschakeld worden.
  • wordpres_gdpr_allow_service
  • wordpress-gdpr-cookies-allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined

Liever niet
Accepteren