Nieuwetijdskind Magazine Events

Ontvang een unieke op jou afgestemde boodschap

Maak contact met je Beschermengel(en)

De details

Tijdens deze begeleide meditatie met Harpmuziek maak je contact met je beschermengel(en). Zij dienen jou, daarom zijn ze zo uniek en waardevol. Ze ondersteunen  je om je zielendoelen te bereiken. Ze zijn altijd bij je en weten waar jij tegen aan loopt. Als een extra paar liefdevolle ogen die meekijken en je het duwtje in de rug geven wanneer jij er om vraagt. Tijdens deze meditatie ontvang je van hen een boodschap vanuit onvoorwaardelijke liefde. Deze boodschap is wat jij op dit moment het hardste nodig hebt. De harpmuziek, de meditatie en de engelenergie versterken elkaar. Aartsengel Sandalphon is de Engel die heelt met trilling en geluid, en is tijdens de gehele meditatie aanwezig. Hij channelt de muziek door die gespeeld moet worden en stemt deze op de groep af, zodat iedereen krijgt wat hij/zij nodig heeft.

Begeleiding op je zielepad

Waarom meedoen?

De energie is zo zacht en liefdevol dat er gelijk healing plaatsvindt. Het advies dat je ontvangt is altijd vanuit onvoorwaardelijke liefde en vrij van oordelen en ego. Dit zorgt voor verzachting in jezelf waardoor je meer vanuit zelfcompassie kunt leven. De engelenenergie en harpmuziek brengen je in staat van diepe ontspanning. Ze geven rust en kalmeren het zenuwstelstel. Tijdens de meditatie speelt Simone een muziekstuk waarbij je naar binnen gaat. De muziek activeert het vermogen om de engelenboodschap te ontvangen. Je krijgt de boodschap via voelen, horen, gedachten, of weten. En sommigen krijgen hem in hun slaap. Ook als je niks ervaart, de energie doet zijn werk sowieso. Om deze staat van zijn en deze frequentie te houden krijg je een beschermlaag van ze die jou één tot twee weken erna beschermd tegen lage energieën. 

Heling, ontspanning en verzachting

Wat levert meedoen concreet op?

  • Het zet de stroom naar de overvloed die jou toekomt in gang.
  • De boodschap die je ontvangt ondersteunt jou op je zielenpad.
  • Om deze boodschap te ondersteunen en te integreren ontvang je een energetisch cadeau van ze, dit kan een beeld, symbool of energetisch voorwerp zijn.
  • Je versterkt ook de band tussen jou en je beschermengelen waar je de rest van je leven plezier van hebt omdat je hun boodschappen dan makkelijker kunt ontvangen.
  • Door met hun samen te werken wordt het leven lichter, liefdevoller en loop je makkelijker over jouw pad

bekijk het programma

Op reis naar de Engelenarena

Tijdens deze meditatie ga je mee op reis naar de engelenarena. De energie in deze arena heeft een hele hoge frequentie die jou met pure liefde omringt en jou trilling omhoog laat gaan . De energie zorgt dat jou energiesysteem verzacht en je roept je beschermengelen op. Je ontvangt een boodschap van je beschermengelen en een energetisch cadeau. We sluiten af met een beschermlaag en een engelenknuffel.. Aartsengel Sandalphon is tijdens de gehele meditatie aanwezig hij geeft de muziek door die gespeeld moet worden. De harpmuziek en meditatie ondersteunen elkaar zodat alles nog makkelijker integreert. En we sluiten af met een engelenknuffel: de engelen slaan hun vleugels om je heen waardoor je in een cocon van onvoorwaardelijke liefde komt.

Wat anderen zeggen:

“De healing voelde heerlijk en de harp muziek is prachtig. Ik ben met mijn dochter van 8 jaar bij haar geweest. Het was magisch om te zien wat voor positief effect het op mijn dochter had en heeft. Zo heerlijk om te zien dat mijn dochter in de gaten had dat er iemand is die haar echt voor de volle 100% begrijpt. ”
Aline
“De meditatie die ik van Simone kreeg heeft me in het hart geraakt. Ze heeft een prettige stem, en het mooie harpspel maakt het helemaal af. De meditatie gaf me mooie nieuwe inzichten, en na afloop voelde ik me heerlijk kalm en ontspannen. ”
Gerdien
"De reading was verbluffend nauwkeurig en to the point. De healing heeft niet alleen de pijn en het verdriet weggenomen, ook mijn weerstand op verandering. Merkbaar voor mijn omgeving is mijn hele uitstraling veranderd. Merkbaar voor mijzelf verandert mijn omgeving."
Anne
"Er zijn een paar dingen waar ik emotioneel van kan worden, en één daarvan is onvoorwaardelijke liefde. Die hoorde en voelde ik in de prachtige harpmuziek van Simone, die me tot tranen toe ontroerde."
Gordon
"Simone is een inspirerende vrouw die je met haar muzikale talent op de harp meevoert naar je eigen binnenwereld. Ik vond een sessie met haar heel bijzonder en prettig."
Marlies
"Ik had een reading en healing tijdens de reading vielen alle puzzelstukjes samen de muziek was spot on en zorgde ervoor dat alles wat ik nog binnen werd gehouden begon te stromen."

Ervaar echte verbinding met je engelen

Je kan meedoen met deze online begeleide Meditatie met Harpmuziek wanneer je wilt. Speciaal voor jou als jij er naar verlangt om een moment van échte verbinding met je engelen te ervaren. Om meer overvloed in je leven aan te trekken en je zielendoelen te bereiken.  Deze opname blijft een jaar beschikbaar voor je.

Ontmoet je host

Over Engelenexpert en harpiste Simone Bilars

De meditaties worden gechanneld door de engelen aan Simone Bilars. Simone werkt in haar praktijk samen met Engelen die haar in 2020 vroegen haar Harp bij de healingen in te te zetten en gaven haar de bedrijfsnaam Harphealing. Ze is praktiserend engelenexpert, volgde een opleiding lichtwerk, een opleiding tot holistisch coach, is Akasha reader/healer en doet momenteel een vervolgopleiding tot psychosociaal therapeut. Binnen haar praktijk combineert ze aardse coaching en therapie technieken met energetisch licht -en energiewerk. Daarnaast  biedt ze ook unieke op maat gemaakte  energetische muziekstukken aan.
Bereik je zieledoelen

Voor wie is deze beschermengel meditatie bedoeld?

De beschermengelmeditatie is een zachte, liefdevolle en helende online bijeenkomst die je ondersteunt om meer overvloed in je leven aan te trekken en je zielendoelen te bereiken.

De bedoeling is dat iedere deelnemer energetisch ontvangt wat hij/zij nodig heeft op het levenspad, en dat het zorgt voor verzachting in jezelf waardoor je meer vanuit zelfcompassie kunt leven.
De beschermengelmeditatie is dan ook bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in werken met Engelen, energie, heling en transformatie!

Wat kunnen we voor je doen?

Veelgestelde vragen

  • Je kunt hier een ticket halen.
  • Je krijgt na betaling direct je unieke kijklink toegestuurd via e-mail.
  • Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek.
  • Je kunt met je internetbrowser meedoen via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv.
  • Doe Live mee met honderden anderen of kijk de Replay! (beschikbaar 1 uur na afloop)

De harpmuziek versterkt de meditatie en de engelenenergie. De harpmuziek wordt gechanneld door Aartsengel Sandalfon, de Aartsengel die heelt met trilling en geluid. De muziek en hoe die gespeeld moet worden is door de engelen doorgegeven. Tijdens de meditatie geeft hij aanwijzingen en stemt hij de muziek af op de groep die meedoet zodat iedereen ontvangt wat hij nodig heeft.

Ja. We zijn allemaal fysieke en energetische wezens en we kunnen allemaal toegang krijgen tot energie.En we hebben allemaal beschermengelen.  Of je nu wel of niet beelden ziet. De energie van de engelen doet altijd zijn werking

Ja , dat kan engelenenergie is hele pure energie. Wel moet het kind kunnen begrijpen wat er gebeurd. Vanaf 7 jaar oud is de meditatie prima te volgen.

Je doet het door stil te worden, je ogen te sluiten, naar binnen te keren en contact te maken met wat er vanbinnen leeft. Je binnenwereld is de wereld van je gevoelens, hart, ziel, en verfijnde energie. Met je normale, dagelijkse bewustzijn ga je er meestal aan voorbij, maar in meditatie kan je er contact mee maken.

Tijdens de meditatie speelt Simone een muziekstuk waarbij je naar binnen gaat. De muziek activeert het vermogen om de engelenboodschap te ontvangen. Je krijgt de boodschap via voelen, horen, gedachten, of weten. En sommigen krijgen hem in hun slaap. Ook als je niks ervaart, de energie doet zijn werk sowieso.  Ga er vanuit dat je sowieso ontvangt wat je nodig hebt en dat er diepe heling kan plaatsvinden.

Doordat je met zijn allen tegelijk contact maakt met je beschermengel geeft dit de engelenergie een boost , waardoor hij nog beter voelbaar is.

Ja! Als je de energievelden van veel mensen met elkaar verbindt, dan ontstaat een ‘amplified field’. Het gezamenlijke bewustzijn van alle deelnemers en de gezamenlijke intentie, zorgen voor een verruimd frequentiespectrum, waarin je dieper kan zakken en hoger kan reiken dan je in je eentje zou doen.
Nee. Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek en dit gaat volledig via je internetbrowser
Stuur een mailtje naar hallo@nieuwetijdskind.com en we helpen je graag verder

Over de organisatie

Nieuwetijdskind Magazine is opgericht door Gordon Volckmer voor mensen die het verschil willen maken. Die deel uitmaken van de nieuwe tijd die we samen creëren. Om vanuit bewustzijn, spiritualiteit en eenheid, te ontwikkelen, informatie te vinden en ervaringen uit te wisselen. Met de bedoeling jezelf te vinden en te mogen zijn, je te ontplooien, je eigen potentieel te ontdekken en te (leren) benutten en te verwezenlijken.

Jaar ervaring

12+

Georganiseerde Events

800+

Tevreden Klanten

20000+

Wil je geen event missen?


Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan krijg je onze beste artikelen er bij als kado.