Nieuwetijdskind Magazine Events

Herinner je De Liefde zoals ze bedoeld is

De Leeuwenpoort Downloads van augustus 2023

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Van eind juli gaat de Leeuwenpoort open. Hierdoor vindt een krachtige, energetische activatie plaats, waarbij hart, ziel en derde oog worden AAN gezet. Wil je deze bijzondere activatie ten volle beleven en benutten? Zodat je de Liefde zoals ze bedoeld is kan voelen, worden, aantrekken en delen met de wereld?

Download de nieuwe lichtcodes met onze begeleide meditaties

De Leeuwenpoort is van oudsher een belangrijk spiritueel en astrologisch moment, een heilige tijd. De gezamenlijke opkomst van de zon en Sirius in augustus zorgt voor een verhoogde kosmische energiestroom tussen spirituele en fysieke dimensies. Er wordt nieuwe lichtinformatie toegevoegd aan de planeet, en die stroomt ook door in jou; je hart, ziel en derde oog. En dit jaar staat niet alleen de zon in Leeuw, maar ook Venus, de planeet van de liefde! Ook zij zal haar energie aan de Leeuwenpoort toevoegen.

Belichaam je unieke frequentie

Word je bewust van de liefde zoals ze bedoeld is

Tijdens de Leeuwenpoort zullen meer mensen zich herinneren hoe de liefde bedoeld is. Zodra de energie van de Leeuwenpoort je hart bereikt, kan het zich bewust worden van ‘een grotere liefde’, en zich dieper openen. Die activatie zorgt niet alleen voor een andere beleving van je eigenliefde. Ook relatievormen kunnen veranderen, en de wijze waarop we verbinden. Tegelijkertijd komt de ‘grotere liefde’ in aardse vorm dichterbij. De herkenning tussen mensen van dezelfde essentie neemt toe. Niet in de laatste plaats omdat ze ook hun eigen unieke essentie gaan herkennen en belichamen.

Breng de liefde in je leven

Op 8-8 is de Leeuwenpoortenergie op zijn hoogtepunt. Het getal acht representeert oneindigheid, kracht en overvloed en vormt de brug tussen materiële en spirituele dimensies. Het helpt je om de liefdesstroom te ankeren in de realiteit.

Maak gebruik van de energie van Sirius, van de Zon en Venus in Leeuw, en ervaar hoe het groepsveld een ‘amplifier’ is, een versterker die jouw ervaring verdiept! Daardoor en door de gezamenlijke intentie ontstaat een portaal tussen de spirituele en fysieke wereld, waarlangs deze bijzondere liefdesenergie de aarde en JOU nog moeitelozer bereikt. Je hart, ziel en derde oog worden verruimd.

De Leeuwenpoort Downloads helpen je:

 • Je hart verder te openen en je hartsbewustzijn kan zich verruimen.
 • Zodat de herinnering terugkomt aan hoe de liefde is bedoeld.
 • Je eigen liefdes- of essentiële frequentie meer en meer belichamen.
 • Je innerlijke liefde (jouw hart) en de liefde van een partner kan zich steeds dieper verbinden, of:
 • Je de zielsliefde ook in je fysieke realiteit ontmoet.
 • Je sneller bewegen tussen verlangens en de realisatie ervan.
 • Je derde oog verder openen zodat je diepere verbanden en grotere perspectieven kan zien, en (nog) beter energie kan lezen.

De details:

Bekijk hier de videoreel

Dit is het Programma:

De meditaties zijn kort van tevoren opgenomen en te volgen in afstemming met de groep (steeds om 20 uur ’s avonds); het groepsveld is een ‘amplifier’ die je ervaring verdiept. Maar je kan ze ook doen waar en wanneer het jou uitkomt; het veld wordt sowieso neergezet en je kunt één jaar lang de video-opname bekijken

Bereid je voor

Video-opname, kijk wanneer je wilt (22minuten)

Je krijgt  allereerst een On Demand video ter voorbereiding. Hierin begin je met afstemmen en je hele systeem rustig te openen, zodat je de nieuwe liefdesfrequenties kan toelaten. Deze meditatie kan je een aantal keer herhalen, en bij voorkeur vóór 8-8 om 20 uur doen.

Stap door de Leeuwenpoort

Video-opname, kijk wanneer je wilt (40minuten)

de Leeuwenpoort gaat open, je ontvangt de liefdesstroom die met deze activatie vrijkomt en voegt hem toe aan je eigen energieveld, zodat je eigen, essentiële frequentie sterker wordt.

16 augustus 20 uur: Nieuwe maan in Leeuw

Je verbindt de kosmische energiestroom met de fysieke realiteit en heelt je hart met een creatieve meditatie (tekenen, schilderen, collage, etc.).

Wat kan je verwachten?

Tijdens de Leeuwenpoort wordt de bandbreedte waarbinnen je jezelf kan ervaren als het ware opgerekt: de identificatie met je persoonlijkheid neemt af en je ervaring van het licht en de liefde die je bent ín dit lichaam en deze wereld neemt toe. De activatie stelt je in staat om je eigen lichtkracht beter te voelen, je innerlijke kompas meer te vertrouwen, je focus te richten op de liefde en haar in te zetten voor jezelf en anderen. Je kan je bovendien bewust worden van je multidimensionaliteit en je oneindige mogelijkheden. 

Je kunt deze meditaties een heel jaar volgen, zo vaak als je wilt.

Wat anderen zeggen:

"Wonderbaarlijk mooi. Zowel stem, muziek, ervaring en de kracht van de energie. Ontroerend mooi. Dankjewel"
Marie-Anne
"Heel bijzonder … de verwoording klopt met de inzichten die je ervan krijgt. 🙏 je raakt"
Ellen
"Het was prachtig en heel krachtig om deze Downloads zo met elkaar te doen. Het heeft me goed door deze intense periode heen geholpen en ik kijk uit naar de komende tijd! ”
Hannah
"Wat was dit een bijzonder krachtige ervaring. Zo intens heb ik hem nog niet eerder mogen voelen. Fijn! Bedankt!"
Paulien
"Het was een hele heldere ervaring, boodschap, die ik kreeg - Het begin van een nieuw leven."
Bas
"Hermelijn heeft een heerlijke rustige en persoonlijke manier begeleiden. Ze neemt je mee door verschillende lagen en het is heel voelbaar dat ze zelf al die lagen kent."
Jeanine
"Heel licht en verruimend, dank je wel.."
Patricia

Over energytrainer en auteur Hermelijn van der Meijden

De meditaties worden live begeleid door Hermelijn van der Meijden. Hermelijn is opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing, heeft een praktijk voor energy healing en reading in Amsterdam en is schrijver van verschillende boeken over energie en transformatie: De Droomvrouw, Mijn Vader lijkt op Barbapapa en het pas verschenen Negen Geheimen van de Vrouw. Behalve maanceremonies en downloads geeft ze zowel online als live energetische trainingen, waarbij ze mensen op concrete en nuchtere wijze meeneemt in de wereld van energie, healing en transformatie van bewustzijn.

single-img-5.png
Wat kunnen we voor je doen?

Veelgestelde vragen

 • Je kunt hier tickets halen.
 • Je krijgt na betaling direct je unieke kijklinks toegestuurd via e-mail.
 • Je kunt met je internetbrowser meedoen via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv.
 • Doe tegelijk mee met honderden anderen of kijk de Replay! (beschikbaar 1 uur na afloop)

Je krijgt een link naar een videoreplay in je inbox, één uur na afloop. Veel mensen ervaren de meditaties als zeer krachtig en willen ze kunnen herhalen. Door de meditatie op een later tijdstip nogmaals te volgen, kan je inzichten alsnog ophalen. Bovendien werkt energie buiten ruimte en tijd, dus ook als je niet in de gelegenheid bent om mee te doen, dan kan je naderhand nog profiteren van de kracht van het groepsveld.

Je kunt alle meditaties één jaar terugkijken!

De Online sessies (live gegeven) zijn krachtige, verbindende en helende bijeenkomsten die voor de meeste mensen duidelijk voelbaar zijn. Het doel is creëren van velden van liefde en licht, waardoor iedereen zich in deze intense tijd ondersteund kan voelen in het proces dat hij doormaakt. Ze zijn dan ook bedoeld voor iedereen die de verbinding zoekt, en/of geïnteresseerd is in energie, heling en transformatie!
Ja. We zijn allemaal fysieke en energetische wezens en we kunnen allemaal toegang krijgen tot energie. Je doet het door stil te worden, je ogen te sluiten, naar binnen te keren en contact te maken met wat er vanbinnen leeft. Je binnenwereld is de wereld van je gevoelens, hart, ziel, en verfijnde energie. Met je normale, dagelijkse bewustzijn ga je er meestal aan voorbij, maar in meditatie kan je er contact mee maken.

De meditaties zijn weliswaar kort van te voren opgenomen maar niet live. We zenden ze op een vast tijdstip uit zodat er zoveel mogelijk mensen kunnen aansluiten op het groepsveld.

Ja! Als je de energievelden van veel mensen met elkaar verbindt, dan ontstaat een ‘amplified field’. Het gezamenlijke bewustzijn van alle deelnemers en de gezamenlijke intentie, zorgen voor een verruimd frequentiespectrum, waarin je dieper kan zakken en hoger kan reiken dan je in je eentje zou doen.
Nee. Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek en dit gaat volledig via je internetbrowser

We sturen je niet alleen een link bij inschrijving maar ook 24 uur van te voren de link PLUS een extra reminder twee uur voor aanvang event. Niet gekregen? Check eerst je spamfolder(ongewenste mail) De mails van onze webinars komen van noreply@webinargeek.com.

Niets ontvangen? stuur dan een mail naar hallo@nieuwetijdskind.com, dan helpen we je graag snel verder

Als je te vaak een verkeerd of onbekend wachtwoord invoert word je tijdelijk geblokkeerd- Stuur ons een mail op hallo@nieuwetijdskind, dan activeren we een nieuw wachtwoord voor je

Bij het afrekenen kun je als Land voor België kiezen middels een dropdown menu. Je kunt ook zoeken door in het zwarte veld typen, en dan België te selecteren. Dit is niet super duidelijk en we gaan dat later nog aanpassen. Zorg dus dat je België als land selecteert en dat postcode en adres overeenkomen. Mocht het niet lukken mail ons dan op hallo@nieuwetijdskind.com dan sturen we je een factuur en schrijven je handmatig in. 

Stuur een mailtje naar hallo@nieuwetijdskind.com en we helpen je graag verder

Over de organisatie

Nieuwetijdskind Magazine is opgericht door Gordon Volckmer voor mensen die het verschil willen maken. Die deel uitmaken van de nieuwe tijd die we samen creëren. Om vanuit bewustzijn, spiritualiteit en eenheid, te ontwikkelen, informatie te vinden en ervaringen uit te wisselen. Met de bedoeling jezelf te vinden en te mogen zijn, je te ontplooien, je eigen potentieel te ontdekken en te (leren) benutten en te verwezenlijken.

Jaar ervaring

12+

Georganiseerde Events

800+

Tevreden Klanten

20000+

Wil je geen event missen?

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan krijg je onze beste artikelen er bij als kado.