Nieuwetijdskind Magazine Events

De Sirius-energie geeft je hoger bewustzijn een upgrade

De Leeuwenpoort Downloads

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Activatie van de Leeuwenpoort

De details

Er is weer een bijzondere energetische upgrade onderweg; de activatie van de Leeuwenpoort. De Leeuwenpoort opent eind juli, met de terugkeer van Sirius, en het hoogtepunt vindt plaats op 8 augustus. 

Onze Leeuwenpoort Downloads helpen je om deze bijzondere energie op te halen en te integreren. In drie (kort vooraf opgenomen) begeleide meditaties beweeg je stap voor stap door de Leeuwenpoort om je multidimensionele bewustzijn te verhogen en te ankeren in je lichaam zodat je jouw energetisch potentieel vorm kan geven in de wereld.

Activatie van je hart, kracht en goddelijke potentieel.

Wat is de Leeuwenpoort en hoe maak je optimaal gebruik van de energie?

Na de zon is Sirius de helderste ster aan de hemel. Omdat zijn lichtkracht nog sterker is dan die van de zon, wordt hij wel de spirituele zon genoemd, maar je kan hem ook zien als het hoger bewustzijn van de aarde. De oude Egyptenaren associeerden Sirius met de godin Isis. Wanneer zij, eind juli, na een paar maanden van ‘afwezigheid’ achter de zon vandaan kwam, overstroomde de Nijl en bracht vruchtbaarheid.

Elke juli/augustus weer, als Sirius zichtbaar wordt aan de hemel, vindt er een uitlijning plaats met de aarde, de zon en de sterren in de gordel van Orion. Daardoor vormt zich een energetische portaal: de Leeuwenpoort. De naam verwijst naar de Leeuw, het teken waar de zon in deze periode in staat. Via de poort wordt nieuwe lichtinformatie en inspiratie toegevoegd aan onze planeet. Individueel krijg je een inwijding in of activatie van je hart, kracht en goddelijke potentieel. Daarvoor staat het teken Leeuw immers.

Upgrade in de spirituele frequenties

Hoe werkt het?

Het licht van Sirius geeft je lichtlichaam een upgrade in de spirituele frequenties. Daardoor word je enerzijds dieper geopend naar je kosmische essentie en anderzijds wordt de oude energie van wie je was losgetrild en opgeschoond. Je kan het ‘transfiguratie’ noemen. Transfigureren betekent: ‘van gedaante veranderen’, of ‘tot iets hogers omvormen’. Je spirituele licht kan dieper doordringen en verankeren in je materie.

Bekijk de Agenda

deze meditatie volg je wanneer je wilt- je krijgt een opname

Met deze meditatie van 20 minuten bereid je je lichaam en energieveld voor op de Leeuwenpoort Download. Je brengt je bewustzijn helemaal bij jezelf en opent je, van binnenuit. Je optimaliseert je systeem als het ware om de nieuwe lichtcodes (heel verfijnde energie) te kunnen ontvangen. Ook richt je je aandacht met jouw specifieke intentie, zodat je daarna de energie uit de spirituele wereld stap voor stap kan ophalen en in je lijf brengen. Je kan deze meditatie tot de Leeuwenpoort herhalen.

deze meditatie volg je wanneer je wilt- je krijgt een opname

Tijdens deze meditatie van 26 minuten open je je, met behulp van het ‘amplified field’ van de Leeuwenpoort, voor je multidimensionale bewustzijn. Daarna download je de informatie die door de Sirius gateway wordt geactiveerd en die belangrijk is voor jouw innerlijke Leeuw: je hart, kracht en missie. Je haalt herinneringen op aan wie je bent, uit allerlei dimensies. Tot de volle maan kan je deze meditatie herhalen, om zo steeds bewuster te worden van je totaliteit.

Breng het licht in je lichaam tijdens de volle maan

12 augustus 20 uur

De volle maan is een moment van loslaten. Met deze meditatie van 22 minuten laat je oude energie gaan die door de hoge frequentie van de Leeuwenpoort is losgetrild. Zo maak je ruimte in je lichaam waar het nieuwe licht zich kan ankeren, en waardoor je je spirituele en materiële wereld begint te verbinden. De komende maanden zal de informatie zich verder ontvouwen, totdat hij concrete vorm krijgt in je leven. Om richting te geven zet je een intentie voor manifestatie van jouw hartsverlangen. Het is ondersteunend om deze meditatie een paar keer te doen.

Wat anderen zeggen:

"Het was prachtig en heel krachtig om deze Downloads zo met elkaar te doen. Het heeft me goed door deze intense periode heen geholpen en ik kijk uit naar de komende tijd! ”
Hannah
“Hermelijn is voor mij de spirituele nuchterheid zelve en haar helderheid gecombineerd met zachtheid maken de training een prachtig cadeau aan jezelf en de mensen om je heen.”
Chantal
"Het was een hele heldere ervaring, boodschap, die ik kreeg - Het begin van een nieuw leven."
Bas
"Hermelijn heeft een heerlijke rustige en persoonlijke manier begeleiden. Ze neemt je mee door verschillende lagen en het is heel voelbaar dat ze zelf al die lagen kent."
Jeanine
"Ik kon zo heel diep gaan. Hermelijn, je leek alle dingen te zeggen die ik nodig had om naar de kern te geraken."
Ilse
"De ceremonie is als een innerlijke opruiming en geeft dieper inzicht in jezelf, waar je weer mee vooruit kan."
Femke
"Tijdens een ceremonie met een grote groep mensen kan ik me laten afleiden door alle energieën om me heen, maar Hermelijn creëert een veld waarin ik de verbinding met mezelf direct voel en diep in processen kan zakken."
Mieke

Ontmoet je host

Over Energytrainer en Auteur Hermelijn van der Meijden

De meditaties worden begeleid door Hermelijn van der Meijden. Hermelijn is opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing, heeft een praktijk voor energy healing en reading in Amsterdam en is schrijver van verschillende boeken over energie en transformatie: De Droomvrouw, Mijn Vader lijkt op Barbapapa en het pas verschenen Negen Geheimen van de Vrouw. Behalve maanceremonies en downloads geeft ze zowel online als live energetische trainingen, waarbij ze mensen op concrete en nuchtere wijze meeneemt in de wereld van energie, healing en transformatie van bewustzijn.

negen geheimen van de vrouw

Hermelijn

Lichtkracht

Wat kan je verwachten?

Tijdens de Leeuwenpoort wordt de bandbreedte waarbinnen je jezelf kan ervaren als het ware opgerekt: de identificatie met je persoonlijkheid neemt af en je ervaring van het licht en de liefde die je bent ín dit lichaam en deze wereld neemt toe. De activatie stelt je in staat om je eigen lichtkracht beter te voelen, je innerlijke kompas meer te vertrouwen, je focus te richten op de liefde en haar in te zetten voor jezelf en anderen. Je kan je bovendien bewust worden van je multidimensionaliteit en je oneindige mogelijkheden.

Stap voor stap door de Leeuwenpoort

Maak gebruik van het groepsveld

In drie (kort vooraf opgenomen) begeleide meditatie beweeg je stap voor stap door de Leeuwenpoort.

  • De eerste activatie volg je wanneer je wilt (liefst voor 12 augustus), en hierin begin je met afstemmen en jezelf rustig te openen, zodat je koers kan gaan zetten op de informatie die bij jou hoort.
  • De tweede activatie volg je wanneer je wilt (liefst voor 12 augustus)Hierin open je de Leeuwenpoort en je multidimensionale bewustzijn en haal je alle herinneringen op aan wie je al bent.
  • Op 12 augustus, tijdens de volle maan, richt je je op heling en verankeren van alle frequenties.

De meditaties zijn te volgen in afstemming met de groep.Het groepsveld is een ‘amplifier’, een versterker, die je ervaring verdiept. Maar je kan ze ook doen waar en wanneer het jou uitkomt; het veld wordt sowieso neergezet.

Over de organisatie

Nieuwetijdskind Magazine is opgericht door Gordon Volckmer voor mensen die het verschil willen maken. Die deel uitmaken van de nieuwe tijd die we samen creëren. Om vanuit bewustzijn, spiritualiteit en eenheid, te ontwikkelen, informatie te vinden en ervaringen uit te wisselen. Met de bedoeling jezelf te vinden en te mogen zijn, je te ontplooien, je eigen potentieel te ontdekken en te (leren) benutten en te verwezenlijken.

Jaar ervaring

12+

Georganiseerde Events

800+

Tevreden Klanten

20000+

Wat kunnen we voor je doen?

Veelgestelde vragen

  • Je kunt hier tickets halen.
  • Je krijgt na betaling direct je unieke kijklinks toegestuurd via e-mail.
  • Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek.
  • Je kunt met je internetbrowser meedoen via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv.
  • Doe Live mee met honderden anderen of kijk de Replay! (beschikbaar 1 uur na afloop)

Ja, je krijgt (een link van) een replay, om 21 uur, in je inbox. Veel mensen ervaren de meditaties als zeer krachtig en willen ze kunnen herhalen. Een replay is bovendien fijn als je in slaap bent gevallen. Door de meditatie op een later tijdstip nogmaals te volgen, kan je inzichten alsnog ophalen. Bovendien werkt energie buiten ruimte en tijd, dus ook als je tijdens de uitzending niet in de gelegenheid was om mee te doen, dan kan je naderhand nog profiteren van de kracht van het groepsveld.

De replay blijft minimaal 365 dagen online staan voor je.

Ja. We zijn allemaal fysieke en energetische wezens en we kunnen allemaal toegang krijgen tot energie. Je doet het door stil te worden, je ogen te sluiten, naar binnen te keren en contact te maken met wat er vanbinnen leeft. Je binnenwereld is de wereld van je gevoelens, hart, ziel, en verfijnde energie. Met je normale, dagelijkse bewustzijn ga je er meestal aan voorbij, maar in meditatie kan je er contact mee maken.

Als je de energievelden van veel mensen met elkaar verbindt, dan ontstaat een ‘amplified field’. Het gezamenlijke bewustzijn van alle deelnemers en de gezamenlijke intentie, zorgen voor een verruimd frequentiespectrum, waarin je dieper kan zakken en hoger kan reiken dan je in je eentje zou doen.

Ja! Energie stroomt altijd. Je kunt je er overal en altijd mee verbinden omdat alles in het nu gebeurt. Energie kent geen gisteren of morgen.

De meditaties zijn weliswaar kort van te voren opgenomen maar niet live. We zenden ze op een vast tijdstip uit zodat er zoveel mogelijk mensen kunnen aansluiten op het groepsveld.

Nee, dat is niet erg. Vaak kom je tijdens energetische sessies terecht in een staat tussen waken en slapen, of je bent ergens ver weg. Het is een helende ruimte, waaraan je misschien niet altijd een actieve herinnering hebt, maar waar wel diepe heling kan plaatsvinden.

Nee. Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek en dit gaat volledig via je internetbrowser. Je hebt dus wel een internetverbinding nodig.

Stuur een mailtje naar hallo@nieuwetijdskind.com en we helpen je graag verder

Wil je geen event missen?


Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan krijg je onze beste artikelen er bij als kado.