Nieuwetijdskind Magazine Events

MAANDELIJKSE ONLINE TANTRIC LOVE MEDITATION

Leer verbonden vrijen

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Maandelijks Online Tantric Love Meditation

De details:

Verlang jij naar…

 • Overgave en ontspanning tijdens het vrijen?
 • Hartsverbinding tijdens het vrijen?
 • Urenlang vrijen zoals in de begintijd van jullie relatie?
 • Grote sensitiviteit tijdens het vrijen?
 • Geen druk op de frequentie van jullie vrijpartijen?
 • Vrijen waarbij het orgasme niet het doel maar het gevolg is?
 • Seks als poort om extase en verlichting te ervaren?

Wat geeft het ons?

Seksuoloog en Tantrika Mariëtte Sinninghe Damsté onderzoekt al vanaf haar tienertijd seks als pad om extase en verlichting te ervaren. De afgelopen 18 jaar begeleidt ze koppels in het verbinden van de seksuele energie met hun hart.
In de online Tantric Love Meditations neemt Mariëtte jullie mee op een magische, Tantrische reis waarbij je stap voor stap leert verbonden vrijen. Een manier van vrijen waarbij je opener, gevoeliger, levendiger wordt én meer in liefde leeft.

Wereldwijd het eerste webinar waar jij samen met je partner wordt meegenomen in een magische, Tantrische reis!

Wat levert het op?

Meer:

 • verbinding met jezelf en elkaar
 • vrijen en ook langer vrijen
 • lichaamsgevoeligheid
 • contact met je wensen en grenzen en deze ook kunnen communiceren
 • overgave, aanwezigheid en ontspanning
 • LIEFDE!

Minder:

 • prestatiedruk in het vrijen (erectie houden, zin moeten hebben etc.)
 • orgasme gedreven vrijen
 • druk op frequentie van vrijen
 • spanning, emoties en conflict

Wat kan ik verwachten?

Allereerst vertellen Mariëtte en Jalbert vanuit hun persoonlijke ervaring over het thema van de Tantric Love Medition. (15 min.)
Daarna is er ruimte voor Q&A. (10 min.)
Aansluitend neemt Mariëtte jullie mee in een liefdesritueel waar je samen binnen het thema gaat voelen en ervaren. (60 min.) 

Bekijk hier de reel van de Love Meditations

Bekijk hier de introductie van de Love Meditation van 31 maart

Wat komt er aan bod?

De Tantric Love Meditations nemen jullie mee op een magische reis door de landschappen van jullie lichamen. Je leert verschillende manieren om aan te raken, om genot op te wekken en om ontspanning te ervaren. We raken onderwerpen aan als: Waarvan ga je open? Wat maakt dat je je afsluit? Wat zijn je verlangens? Hoe wil je aangeraakt worden? Durf je jezelf helemaal te laten zien? Hoe kun je aanwezig zijn bij elkaar? Hoe communiceer je wat je lekker vindt? Je leert luisteren naar de taal en geheimen van jullie lichamen.

Gaan jullie mee op reis?

PS: Alle meditaties zijn als serie van zeven verkrijgbaar met 10% korting, maar ook los te volgen. Je kunt ze een jaar terugkijken.

De Online Tantric Love Meditations Agenda

Online Tantric Love Meditation Nr 1 t/m Nr 7

Alle opnames plus de aankomende live meditaties. De hele serie ineen en compleet

Love Meditation Nr 1: Zelfliefde

Live Opgenomen op 11 november

Love Meditation Nr 2: Hartsverbinding

Live opgenomen op 16 december 2022

Love Meditation Nr 3: Overgave

Live opgenomen op 27 januari 2023

Love Meditation Nr 4: Passie

31 maart 2023 van 21:00 tot 22:30 uur​
Passie is de onbedwingbare liefde die jou en je partner samenbracht. Passie is het vuur onder jullie verbinding. Hoe heerlijk het gevoel van passie ook is, toch verdwijnt het vaak schoorvoetend uit een verbinding en ervaren we het eerder buiten de relatie dan erin. In deze Love Meditation over passie leer je hoe je de passie weer wakker maakt in jullie liefdesverbinding en hoe je het vuurtje altijd kan laten branden.

Love Meditation Nr 5: Spelen

21 April 2023 van 21:00 tot 22:30 uur​

Love Meditation Nr 6: Magie

19 Mei 2023 van 21:00 tot 22:30 uur​

Love Meditation Nr 7: Extase

23 Juni 2023 van 21:00 tot 22:30 uur​

KLAAR OM VERBONDEN TE VRIJEN?

Wat anderen zeggen:

“Een inspirerende avond voor je relatie! In plaats van Netflix op de bank waren we nu, nadat we de kinderen op bed hadden gelegd, in de slaapkamer aan het leren hoe we verbonden konden vrijen 😉 ”
Silvia M.
"Onze avond samen was echt ongelofelijk en helend en ik wil graag iets delen. Ik dacht dat overgave bij seks met mijn man geen enkel probleem was, maar er kwamen allerlei kleine hobbels op, waar we samen bewust naar keken: controle echt loslaten, ontvangen, helemaal in de spotlight zijn. Dat was heel fijn. Veel dank!."
M. van L.
"De webinar was zo bijzonder en bevrijdend. Ook mijn man H. kon er goed bij blijven omdat hij wist dat na het stukje theorie we naar het voel-onderdeel zouden gaan. Heel erg fijn en belangrijk. En ongelofelijk dat dit met wat simpele aanwijzingen zo lukte. De hele webinar zit zo goed en gedegen en kloppend in elkaar!"
G
"Verbinden met elkaar kost tijd, energie en aandacht. Door de Tantric Love Ritual reserveer je tijd voor elkaar, laad je je relatie weer op en krijg je alle aandacht van en voor elkaar. Alles is voorbijgekomen; van ontluikende, ontdekkende, opborrelende en meevoerende emoties tot verlangens en angsten. Mariëtte begeleidde ons er super doorheen.."
Tamara S
"Investeer een paar uur aandacht vol elkaar; laat je professioneel meevoeren in de vertrouwde handen van Mariëtte en ontdek elkaar op nieuwe manieren. Echt een supersnelle en simpele manier om verbonden het weekend in te gaan."
Michael V.
Wat kunnen we voor je doen?

Veelgestelde vragen

 • Je kunt hier tickets halen.
 • Je krijgt na betaling direct je unieke kijklinks toegestuurd via e-mail.
 • Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek.
 • Je kunt met je internetbrowser meedoen via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv.

Ja, dit ticket is voor twee personen! De Love Meditation is met de link die je krijgt op één scherm of display tegelijk te kijken. 

Behalve je device wordt aan het begin van de Love Meditation aangegeven wat je nodig hebt. Soms is dat niets, soms is het bijvoorbeeld olie of een blinddoek. Door op ‘pauze’ te drukken pak jij de voorbereidingstijd die je nodig hebt. Het zijn altijd dingen die je wel in huis hebt. Ook ene kniekous of panty is bijvoorbeeld een prima blinddoek!

De beste setting is jullie slaapkamer of een andere plek waar je een heilige ruimte voor jullie twee kan maken. Je creëert al snel een heilige ruimte door de plek af te bakenen met een grote doek, kaarsen rondom of op de hoeken, comfortabele kussens, wat lekkere hapjes en drankjes (beter geen alcohol omdat het je gevoeligheid vermindert).

Dat is geheel aan jullie! Alle oefeningen kun je met kleding aan doen maar ook met kleding uit. We raden je dan wel aan om -als je kleding aan wenst- te kiezen voor dunne, comfortabele kleding waar je je prettig en mooi in voelt.

Ja, natuurlijk kan dat. Het theoretische deel en de Q&A zijn ook heel interessant als je single bent. De Tantric Love Ritual, het voel en ervaar onderdeel van de webinar, kun je alleen samen met een partner doen omdat daar alle oefeningen op gebaseerd zijn.

Nee, je kunt ieder moment instappen. De inhoud van de vorige Love Meditation wordt altijd even kort herhaald. Het kan natuurlijk wel zijn dat dit je nieuwsgierigheid wekt om die ook te doen! Maar je kan dus altijd instappen en/of ze allemaal door elkaar heen ervaren.

Ja, je krijgt (een link van) een video replay, om 23 uur, in je inbox. Veel mensen willen de rituelen kunnen herhalen. 

De replay blijft minimaal één jaar online staan voor je.

Nee! Het is eenrichtingsverkeer omdat het een Webinar is, en jij kan daardoor nooit in beeld komen. We zenden alleen uit dus, zoals een televisie dat doet.

Ieder individu heeft zowel het vrouwelijke als het mannelijke in zich. Ik probeer daarom in de Love Meditation zoveel mogelijk vrouwelijke en mannelijke energie te benoemen in plaats van ‘de man’ en ‘de vrouw’. Soms ontkom ik er niet aan om de woorden man en vrouw te gebruiken. Als je dan man hoort en je herkent je daar allebei niet in, vertaal dit dan naar degene met de meest mannelijke energie van jullie twee. Dat is degene die de meeste handelende energie bij zich draagt, versus de meer ontvangende, vrouwelijke energie. Bij ieder liefdeskoppel, ongeacht of ze m-v of v-v of m-m zijn is deze polariteit aanwezig. Kortom: natuurlijk kunnen jullie meedoen!

Ja! Energie stroomt altijd. Je kunt je er overal en altijd mee verbinden omdat alles in het nu gebeurt. Energie kent geen gisteren of morgen.

Je kunt volledig via je internetbrowser meedoen
Mail ons op hallo@nieuwetijdskind.com en we helpen je graag snel verder.
KLAAR OM VERBONDEN TE VRIJEN? ​

Over Mariëtte Sinninghe Damsté en haar partner Jalbert

Mariëtte is lichaamsgerichte seksuoloog en begeleidt vanaf 2005 individuen op het gebied van seksueel trauma en is gaandeweg ook steeds meer koppels gaan begeleiden. Sinds 2013 heeft zij een liefdesrelatie met Jalbert. Jalbert is een ondernemende levenskunstenaar en ondersteunt Mariëtte in het begeleiden van de koppels.
Samen zijn zij de founders van de Love Bubbles (luxueuze verblijven waar liefdeskoppels 21 uur samen de liefde vieren en verdiepen met liefdesrituelen) en de School of Love van waaruit ze Tantric Love Retreats geven.
Mariëtte en Jalbert delen het pad dat ze samen stap voor stap hebben onderzocht en doorgrond. Dit maakt hun overdracht stijl praktisch, down to earth, met humor en invoelend.

Wil je geen event missen?


Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan krijg je onze beste artikelen er bij als kado.