Landen in je Lijf

Dingen echt veranderen én meer energie ervaren.

 • Danny van der Linden
 • Centrum Djoj Rotterdam
 • 6 april (UITVERKOCHT!)
 • € 99- (inclusief lesmateriaal & luxe lunch

Landen in je Lijf

Ervaar hoe je door fysieke energetische transformatie je bewust kunt zijn van de samenhang tussen emoties, mentale gedachten, fysieke klachten en jouw diepere vragen. En daardoor blijvend dingen in je leven kunt veranderen zodat je meer energie uit de dag kunt halen en je je goed kunt voelen.

Dingen echt veranderen én meer energie ervaren.

Wil jij ook:

 • meer rust en balans in je leven?
 • antwoorden op vragen waar je mee zit?
 • praktische tips om meer energie te krijgen?
 • inzichten om een aantal zaken in je leven te ordenen?
 

Is Landen in je Lijf iets voor jou?

Vaak zit ons hoofd helemaal vol met informatie en dingen die we moeten doen. Als we ons lichaam zien als 100% dan zitten we vaak alleen in ons hoofd en zijn we niet aanwezig in ons lichaam. Veel mensen ervaren een continue druk, moeten dingen van zichzelf en van anderen. Ze worstelen met een vraag, komen ergens niet uit of willen een bepaald patroon doorbreken.

Bij (hoog) gevoelige mensen komen deze prikkels nog harder binnen, waardoor ze overprikkeld kunnen raken. Dit zet zich bewust of onbewust vast in het lichaam en daardoor kunnen allerlei fysieke klachten ontstaan als druk op de borst, stress, vastzittende schouders, rugklachten, slecht slapen en vermoeidheid. Steeds meer mensen hebben behoefte aan rust en tijd voor zichzelf en willen dingen anders doen. Ze ervaren weinig, of zelfs geen energie. Herkenbaar?

Reacties van vorige deelnemers:

‘“Na de workshop heb ik sinds maanden weer goed geslapen.”’
4.8/5
‘Een perfecte combinatie van praktische oefeningen en theorie.’
4.5/5
‘Ik was aangenaam verrast door deze workshop. Landen in je Lijf bood mij direct handvatten aan om mijn veeleisende karakter en baan beter te managen, waardoor ik nu dagelijks minder stress ervaar zowel zakelijk als privé. Landen in je Lijf laat je niet zweven, maar daadwerkelijk landen met behulp van concrete, makkelijke toepasbare tips & tricks. Een training voor mensen die de regie willen terug pakken.’
5/5
‘Danny is een enorm open, gastvrije en prettige trainer. Door zijn baan bij Unilever snapt hij als geen ander de hectiek van alle dag. Door zijn ervaring, kennis, maar ook eigen onzekerheden en knelpunten te delen, weet hij op een fijne manier te verbinden en ontstaat er een vertrouwd gevoel in de groep. Het is gaaf om te zien hoe, binnen de kortste tijd, de gesprekken al zo’n bepaalde diepgang weten te vinden.’
4.8/5

Over Danny van der Linden

De trainer Danny van der Linden is al ruim 10 jaar bezig met bewustwording en energie. Hij heeft diverse opleidingen in België en Nederland gevolgd om zich te verdiepen in zijn hoog sensitiviteit en hoe mensen door bewust te zijn van hun gedrag dingen kunnen veranderen. Hij wilde begrijpen hoe hij zichzelf daarin kon beschermen en leren zichzelf te zijn in de dynamische wereld waarin we leven.

In de opleiding 4 dimensioneel Bodywork en Levenskunst heeft hij veel kennis opgedaan van de Oosterse geneeskunde, TAO, Shiatsu, CTN en hoe het menselijk lichaam werkt. Hierin heeft het begrijpen wat de echte reden dat mensen bepaalde vragen of klachten hebben, hem enorm geraakt. Door te snappen wat de echte reden is, kan je tot de kern komen van het vraagstuk en het oplossen en veranderen. Daarnaast heeft Danny ruim 20 jaar gewerkt bij grote multinationals als Unilever en heeft hij zijn hoog sensitiviteit kunnen toepassen en ontwikkelen in diverse senior management rollen en veel ervaring opgedaan in het leiden van grote teams, het coachen van mensen en leiderschap. Met name het helpen van mensen en achterhalen wat de echte reden van vragen en klachten is, is wat hem drijft.

In zijn workshops combineert hij zijn kennis van Oosterse geneeskunde en business ervaring en traint, coacht en begeleidt hij mensen zodat ze meer energie hebben en hun vraagstukken kunnen oplossen. Altijd staat daarin de vraag centraal, wat is de echte reden dat mensen bepaalde klachten hebben.

Data

Tijd Programma
09:15 – 09:30 uur Deuren open binnenloop
9:30 – 13:00 uur Workshop deel 1
13:00 – 14:00 uur Lunchpauze
14:00 uur-15:30 Workshop deel 2
15:30 – 16:00 uur Koffie en thee pauze
16:00 – 17:30 uur Workshop deel 3
17:30- 18:00 uur Napraten

Woorden van Danny

“ Zolang ik me kan herinneren, ben ik al hoogsensitief, zag ik dingen die anderen niet zagen en was ik bezig met het helpen van mensen. Vijf jaar geleden, aan de rand van het zwembad in Turkije, kwam de vraag voorbij: “wat wil je nu echt?”. Op dat moment heb ik het besluit genomen om mijn hart te volgen door spiritualiteit en het helpen van mensen te combineren in de vorm van trainingen en coachings.”

Beoordeling van Deelnemers:

0
Inhoud
0
Presentatie
0
Spreker

Data

Datum Locatie Status
zaterdag 6 april Djoj Rotterdam UITVERKOCHT

Kies een datum en bestel je ticket(s)

Klik op onderstaande knop, kies een datum en bestel je ticket(s) voor deze workshop. Heb je vragen over de workshop? Mail dan naar hallo@nieuwetijdskind.com

 • 39
  Shares