Nieuwetijdskind Magazine Events

Verbind je in een paar uurtjes (opnieuw) met jouw goddelijk licht, en leef jouw waarheid en je ware potentieel.  

Ontvang Jouw persoonlijke Engelenboodschap voor de Zomer

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Stoot af wat je niet meer dient en laat jouw licht volledig schijnen. Ontvang gechannelde harpmuziek die er voor zorgt dat je in diepe ontspanning zakt, je frequentie verhoogt. De muziek versterkt daarnaast het contact met engelen zodat de boodschappen makkelijker binnen komen.

 • Wil je weten wat de engelen te vertellen hebben over de zomer , welke energie er is en waar je aan mag werken?
 • Wil je contact met Aartsengel Gabriel die jouw in je kracht kan zetten en informatie kan geven hoe jij je kracht hersteld.
 • Wil jij persoonlijke inzichten die jouw verder helpen om volledig in je kracht te staan? 
 • Ben jij klaar met jezelf kleiner maken en niet te doen wat je werkelijk gelukkig van word?
 • Wil je moed en kracht ontvangen om knopen door te hakken?

Ontvang boodschappen van de engelen over hoe jij je ware kracht en potentieel kunt leven.

Tijdens de engelen zomer boodschap met live gechannelde harpmuziek krijg je inzichten van de engelen binnen het thema van deze zomer : Leef vanuit jouw kracht en jouw licht en laat los wat je niet meer dient.

De engelen geven collectieve boodschappen voor de hele groep en daarnaast persoonlijk boodschappen.
Je wordt hierbij ondersteund door Aartsengel Gabriel, die jou helpt en ondersteund om bij jouw goddelijke kracht te komen, en jouw beschermengelen. De engelen geven door wat en wie jouw kracht blokkeert, en welke stappen je kunt ondernemen. Je versterkt het contact met de engelen waardoor het in je dagelijks leven ook makkelijker wordt om met hen te communiceren. 

Door vanuit jouw volledige licht te leven draag je bij aan het collectieve licht op deze aarde.

Voor wie is dit?

 • Je bent er klaar mee om je kleiner te maken
 • Je wilt alleen nog leven vanuit jouw goddelijk potentieel
 • Je wilt afstoten wat jouw niet meer dient
 • Je wilt terug naar je ware zelf,  jouw kern
 • Je wilt je trillingsfrequentie verhogen
 • Je wilt het contact met de Aartsengelen en je beschermengelen versterken
 • Je wilt ervaren hoe het is om met de engelen te communiceren
 • Je wilt antwoorden van jouw beschermengelen ontvangen die je inzicht geven wat af te stoten en met welke stap te beginnen.
 • Je wilt ondersteuning bij het open zetten van je heldere kanalen (heldervoelen, helderweten, helderzien, helderruiken)
 • Je wilt op een liefdevolle manier ondersteuning voor jouw zielepad.

Hoe werkt het?

Tijdens de Engelen Zomer boodschap maken we gebruik van het Engelen Jaarveld dat speciaal door de Engelen is gecreëerd voor de mensen die meedoen aan deze workshops. Een energetisch veld dat speciaal is afgesteld voor deze zomer boodschap en gecreëerd is om de boodschap van de engelen te ondersteunen.

Je ontvangt inzichten die bijdragen aan het terug gaan naar jouw kern jouw ware zelf zodat je vanuit daar je volledig licht kan uitstralen en versterken

Je ontvangt ondersteuning van de live gechannelde harpmuziek die ervoor zorgt dat jouw heldere kanalen wijder open gaan staan zodat het contact met de engelen makkelijker gaat.

Door het meedoen en het ontvangen van boodschappen is het in de toekomst makkelijker op opnieuw engelen boodschappen te ontvangen. 

Wat brengt deze zomerboodschap jou?

 • Je ontvangt inzichten in wie en wat jouw ware potentieel niet dient , welke eventuele angst eronder zit zodat jij stap voor stap jouw ideale omgeving kunt creëren.
 • De engelen geven je door met welke stap je het beste kunt beginnen.
 • Je ontvangt een werkboek waar de vragen in staan die je kunt stellen om passende antwoorden te ontvangen en ruimte om de inzichten op te schrijven.
 • Dit werkboek ondersteunt je ook na de sessie! Naast jouw persoonlijke inzichten die je erin kunt verwerken staan er ook algemene boodschappen in van de engelen die je te allen tijde kunt nalezen.

De details:

Bekijk het programma

Ontvang de Engelen Zomer boodschap en de Engelenenergie  op elk moment.

Deze online workshop met Harpmuziek is er op elk moment dat jij er behoefte aan hebt. Ook als jij niet op het aangeven tijdstip live mee kunt doen kan je hem een jaar lang altijd naluisteren en op elk moment naar het speciaal gecreëerde jaarveld. Dit energetische veld is er voor alle deelnemers. In het werkboek staat hoe jij dit veld ten alle tijden kunt betreden. 

Wat anderen zeggen:

Wat was het prachtig!💖🌟 Ik werd echt diep geraakt en kon weer even bij een pijnstuk komen waar een muur omheen zat. Wauw wat fijn om dit te hebben mogen voelen! En mijn vijfjarige dochter lag naast me op bed en voelde ook mee😁🌟💖 Wauw prachtig! Dankjewel!🙏❤️🌟 ”
Anoniem
Ik wil jou en de engelen enorm bedanken, wat een mooie inzichten en antwoorden heb ik mogen ontvangen. Dank!!!
Karin
Dankjewel voor de schitterende healingavond, verhelderend en met mooie klanken. De liefde in mij groet de liefde in jullie allen.
Marie-Anne
“De meditatie die ik van Simone kreeg heeft me in het hart geraakt. Ze heeft een prettige stem, en het mooie harpspel maakt het helemaal af. De meditatie gaf me mooie nieuwe inzichten, en na afloop voelde ik me heerlijk kalm en ontspannen. ”
Gerdien
"De reading was verbluffend nauwkeurig en to the point. De healing heeft niet alleen de pijn en het verdriet weggenomen, ook mijn weerstand op verandering. Merkbaar voor mijn omgeving is mijn hele uitstraling veranderd. Merkbaar voor mijzelf verandert mijn omgeving."
Anne
"Er zijn een paar dingen waar ik emotioneel van kan worden, en één daarvan is onvoorwaardelijke liefde. Die hoorde en voelde ik in de prachtige harpmuziek van Simone, die me tot tranen toe ontroerde."
Gordon
"Simone is een inspirerende vrouw die je met haar muzikale talent op de harp meevoert naar je eigen binnenwereld. Ik vond een sessie met haar heel bijzonder en prettig."
Marlies
"Ik had een reading en healing tijdens de reading vielen alle puzzelstukjes samen de muziek was spot on en zorgde ervoor dat alles wat ik nog binnen werd gehouden begon te stromen."

Over engelenexpert en harpiste Simone Bilars

De Engelen Zomerboodschap wordt gechanneld door de engelen aan Simone Bilars. Simone werkt in haar praktijk samen met Engelen die haar in 2020 vroegen haar Harp bij de healingen in te te zetten en gaven haar de bedrijfsnaam Harphealing. Ze is praktiserend engelenexpert, volgde een opleiding lichtwerk, een opleiding tot holistisch coach, is Akasha reader/healer en doet momenteel een vervolgopleiding tot psychosociaal therapeut. Binnen haar praktijk combineert ze aardse coaching en therapie technieken met energetisch licht -en energiewerk. Daarnaast  biedt ze ook unieke op maat gemaakte  energetische muziekstukken aan.

Wat kunnen we voor je doen?

Veelgestelde vragen

 • Je kunt hier een ticket halen.
 • Je krijgt na betaling direct je unieke kijklink toegestuurd via e-mail.
 • Je kunt met je internetbrowser meedoen via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv.

 Zeker. Een jaar lang zelfs. Veel mensen willen de online workshop kunnen herhalen. Door de deze op een later tijdstip nogmaals te volgen, kan je opnieuw inzichten ophalen.

De harpmuziek versterkt de engelenenergie. De harpmuziek wordt gechanneld door Aartsengel Sandalfon, de Aartsengel die heelt met trilling en geluid. De muziek en hoe die gespeeld moet worden is door de engelen doorgegeven. Hij geeft aanwijzingen en stemt hij de muziek af op de groep die meedoet zodat iedereen ontvangt wat hij nodig heeft.

Ja. We zijn allemaal fysieke en energetische wezens en we kunnen allemaal toegang krijgen tot energie.En we hebben allemaal beschermengelen.  Of je nu wel of niet beelden ziet. De energie van de engelen doet altijd zijn werking

Ja , dat kan. Engelenenergie is hele pure energie. Wel moet het kind kunnen begrijpen wat er gebeurd. Vanaf  ca. 16 jaar oud is deze specifieke workshop prima te volgen.

Digitaal. Het is een PDF met 12 bladzijden. 

Je doet het door stil te worden, je ogen te sluiten, naar binnen te keren en contact te maken met wat er vanbinnen leeft. Je binnenwereld is de wereld van je gevoelens, hart, ziel, en verfijnde energie. Met je normale, dagelijkse bewustzijn ga je er meestal aan voorbij, maar in meditatie kan je er contact mee maken.

Tijdens de workshop speelt Simone muziekstukken waarbij je met je aandacht ´naar binnen` gaat. De muziek activeert het vermogen om de engelenboodschap te ontvangen. Je krijgt de boodschap via voelen, horen, gedachten, of weten. En sommigen krijgen hem in hun slaap. Ook als je niks ervaart, de energie doet zijn werk sowieso.  Ga er vanuit dat je sowieso ontvangt wat je nodig hebt en dat er diepe heling kan plaatsvinden.

Doordat je met zijn allen tegelijk contact maakt met je beschermengel geeft dit de engelenergie een boost , waardoor hij nog beter voelbaar is.

Ja! Als je de energievelden van veel mensen met elkaar verbindt, dan ontstaat een ‘versterkt veld’. Het gezamenlijke bewustzijn van alle deelnemers en de gezamenlijke intentie, zorgen voor een verruimd frequentiespectrum, waarin je dieper kan zakken en hoger kan reiken dan je in je eentje zou doen.

Nee. Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek en dit gaat volledig via je internetbrowser
Stuur een mailtje naar hallo@nieuwetijdskind.com en we helpen je graag verder

Over de organisatie

Nieuwetijdskind Magazine is opgericht door Gordon Volckmer voor mensen die het verschil willen maken. Die deel uitmaken van de nieuwe tijd die we samen creëren. Om vanuit bewustzijn, spiritualiteit en eenheid, te ontwikkelen, informatie te vinden en ervaringen uit te wisselen. Met de bedoeling jezelf te vinden en te mogen zijn, je te ontplooien, je eigen potentieel te ontdekken en te (leren) benutten en te verwezenlijken.

Jaar ervaring

12+

Georganiseerde Events

800+

Tevreden Klanten

20000+

Wil je geen event missen?

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan krijg je onze beste artikelen er bij als kado.