Nieuwetijdskind Magazine Events

Stem af op het licht van de engelen om jou te ondersteunen bij jouw spirituele groei.

Jouw persoonlijke Engelenboodschap voor de Winter

De details:

Wil jij graag boodschappen ontvangen van de engelen, maar lukt het je nog niet goed contact te maken?

Zou jij op een eenvoudige en ontspannen manier contact willen leggen met de engelen en willen ervaren hoe je steeds opnieuw toegang kunt krijgen tot de hulp en de antwoorden die ze jou kunnen bieden?

Wil jij spiritueel groeien en weten welke stappen jij kunt zetten om dit te doen?

Wil jij inzichten ontvangen die je steeds weer verder brengen?

Ontvang boodschappen van de engelen over jouw spirituele groei

Tijdens de Engelen Winter Boodschap met live gechannelde harpmuziek krijg je via de Aartsengelen diepgaande inzichten die jou het komende  seizoen ondersteunen. De engelen hebben een collectief thema meegegeven voor de winter: spirituele groei. De Engelen geven boodschappen aan de hele groep en daarnaast ontvang je persoonlijke boodschappen van de Aartsengelen en jouw beschermengelen hoe jij spiritueel kan groeien, en welke stappen je hiervoor mag ondernemen. Je krijgt ondersteuning in hoe jij kunt open staan voor de inzichten die de engelen je mee willen geven en leert hoe je steeds opnieuw hierop af kunt stemmen. Op deze manier werk je aan je eigen licht dat ook weer bijdraagt aan het collectieve licht op deze aarde. 

Voor wie is dit?

  • Je wilt spiritueel groeien en staat open voor hulp van de engelen hierin
  • Je wilt graag gemakkelijker toegang tot de hulp en inzichten die de engelen je kunnen bieden
  • Je wilt de zachtheid en liefde van engelen ervaren en hier steeds weer op af kunnen stemmen
  • Je wilt jouw band met de engelen versterken
  • Je wilt jouw licht en jouw trillingsfrequentie versterken
  • Je wilt weten welke unieke en persoonlijke inzichten de engelen voor jou hebben op het gebied van spirituele groei
  • Je wilt leren hoe je vragen aan de engelen kunt stellen en je open kunt stellen voor de antwoorden

Wat brengt deze winterboodschap jou?

Tijdens en na deze bijeenkomst ervaar je de liefde van de engelen. We maken gebruik van het collectieve veld dat speciaal voor deze groep mensen beschikbaar wordt gesteld door de engelen.

Je ontvangt inzichten voor jouw spirituele groei. Je kunt door deze inzichten zien wat jij mag loslaten en welke stappen jij mag zetten om te blijven groeien en je leven te verbeteren.

Je krijgt ondersteuning in het open staan voor de engelen, zodat jij hun antwoorden nu en in de toekomst makkelijker ontvangt.

Je leert zien hoe je nu verder kunt en kunt steeds, het hele jaar, gebruikmaken van het collectieve veld waar jij kracht, energie, liefde en antwoorden kunt ontvangen, zodat je steeds weer de stap kunt zetten die op dat moment past.

Je ontvangt een werkboek dat je helpt om de juiste vragen te stellen om de voor jou passende antwoorden te vinden en je inzichten te verdiepen. Dit werkboek ondersteunt je het hele jaar door en begeleidt je bij jouw doorlopende proces. Er staan boodschappen van de engelen in die je te allen tijde kunt nalezen.

De winterboodschap kun je apart volgen maar er komt ook een vervolg. In de lente, de zomer en in het najaar vinden er ook online bijeenkomsten plaats, zodat we bij ieder seizoen de engelenboodschap van dat moment ontvangen. Je ontvangt dan opnieuw een werkboek voor dat seizoen.

KLAAR OM op jou afgestemde inzichten te ontvangen?

Wat anderen zeggen:

Wat was het prachtig!💖🌟 Ik werd echt diep geraakt en kon weer even bij een pijnstuk komen waar een muur omheen zat. Wauw wat fijn om dit te hebben mogen voelen! En mijn vijfjarige dochter lag naast me op bed en voelde ook mee😁🌟💖 Wauw prachtig! Dankjewel!🙏❤️🌟 ”
Anoniem
Ik wil jou en de engelen enorm bedanken, wat een mooie inzichten en antwoorden heb ik mogen ontvangen. Dank!!!
Karin
Dankjewel voor de schitterende healingavond, verhelderend en met mooie klanken. De liefde in mij groet de liefde in jullie allen.
Marie-Anne
“De meditatie die ik van Simone kreeg heeft me in het hart geraakt. Ze heeft een prettige stem, en het mooie harpspel maakt het helemaal af. De meditatie gaf me mooie nieuwe inzichten, en na afloop voelde ik me heerlijk kalm en ontspannen. ”
Gerdien
"De reading was verbluffend nauwkeurig en to the point. De healing heeft niet alleen de pijn en het verdriet weggenomen, ook mijn weerstand op verandering. Merkbaar voor mijn omgeving is mijn hele uitstraling veranderd. Merkbaar voor mijzelf verandert mijn omgeving."
Anne
"Er zijn een paar dingen waar ik emotioneel van kan worden, en één daarvan is onvoorwaardelijke liefde. Die hoorde en voelde ik in de prachtige harpmuziek van Simone, die me tot tranen toe ontroerde."
Gordon
"Simone is een inspirerende vrouw die je met haar muzikale talent op de harp meevoert naar je eigen binnenwereld. Ik vond een sessie met haar heel bijzonder en prettig."
Marlies
"Ik had een reading en healing tijdens de reading vielen alle puzzelstukjes samen de muziek was spot on en zorgde ervoor dat alles wat ik nog binnen werd gehouden begon te stromen."

Bekijk het programma

Maak gebruik van de Engelenenergie

Deze online Winterboodschap  2023 met Harpmuziek is er voor jou als jij er naar verlangt naar afgestemde informatie en inzicht hoe jij spiritueel kan groeien en welke stappen je hiervoor mag ondernemen.

 Je kan deze online workshop in je eigen tijd doen, waar en wanneer het jou uitkomt; het energetische veld is al voor jou neergezet en deze engelenworkshop blijft een jaar online staan voor je. 

Over engelenexpert en harpiste Simone Bilars

De Engelen winterboodschap worden gechanneld door de engelen aan Simone Bilars. Simone werkt in haar praktijk samen met Engelen die haar in 2020 vroegen haar Harp bij de healingen in te te zetten en gaven haar de bedrijfsnaam Harphealing. Ze is praktiserend engelenexpert, volgde een opleiding lichtwerk, een opleiding tot holistisch coach, is Akasha reader/healer en doet momenteel een vervolgopleiding tot psychosociaal therapeut. Binnen haar praktijk combineert ze aardse coaching en therapie technieken met energetisch licht -en energiewerk. Daarnaast  biedt ze ook unieke op maat gemaakte  energetische muziekstukken aan.
Wat kunnen we voor je doen?

Veelgestelde vragen

  • Je kunt hier een ticket halen.
  • Je krijgt na betaling direct je unieke kijklink toegestuurd via e-mail.
  • Je kunt met je internetbrowser meedoen via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv.

 Veel mensen  willen de winterboodschap vaker kunnen herhalen. Door de deze op een later tijdstip nogmaals te volgen, kan je opnieuw inzichten ophalen.

De harpmuziek versterkt de engelenenergie. De harpmuziek wordt gechanneld door Aartsengel Sandalfon, de Aartsengel die heelt met trilling en geluid. De muziek en hoe die gespeeld moet worden is door de engelen doorgegeven. Hij geeft aanwijzingen en stemt hij de muziek af op de groep die meedoet zodat iedereen ontvangt wat hij nodig heeft.

Ja. We zijn allemaal fysieke en energetische wezens en we kunnen allemaal toegang krijgen tot energie.En we hebben allemaal beschermengelen.  Of je nu wel of niet beelden ziet. De energie van de engelen doet altijd zijn werking

Ja , dat kan. Engelenenergie is hele pure energie. Wel moet het kind kunnen begrijpen wat er gebeurd. Vanaf  ca. 16 jaar oud is deze specifieke workshop prima te volgen.

Digitaal. Het is een PDF met 12 bladzijden

Je doet het door stil te worden, je ogen te sluiten, naar binnen te keren en contact te maken met wat er vanbinnen leeft. Je binnenwereld is de wereld van je gevoelens, hart, ziel, en verfijnde energie. Met je normale, dagelijkse bewustzijn ga je er meestal aan voorbij, maar in meditatie kan je er contact mee maken.

Tijdens de winterboodschap speelt Simone muziekstukken waarbij je naar binnen gaat. De muziek activeert het vermogen om de engelenboodschap te ontvangen. Je krijgt de boodschap via voelen, horen, gedachten, of weten. En sommigen krijgen hem in hun slaap. Ook als je niks ervaart, de energie doet zijn werk sowieso.  Ga er vanuit dat je sowieso ontvangt wat je nodig hebt en dat er diepe heling kan plaatsvinden.

Doordat je met zijn allen tegelijk contact maakt met je beschermengel geeft dit de engelenergie een boost , waardoor hij nog beter voelbaar is.

Ja! Als je de energievelden van veel mensen met elkaar verbindt, dan ontstaat een ‘versterkt veld’. Het gezamenlijke bewustzijn van alle deelnemers en de gezamenlijke intentie, zorgen voor een verruimd frequentiespectrum, waarin je dieper kan zakken en hoger kan reiken dan je in je eentje zou doen.

Nee. Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek en dit gaat volledig via je internetbrowser
Stuur een mailtje naar hallo@nieuwetijdskind.com en we helpen je graag verder
KLAAR OM op jou afgestemde inzichten te ontvangen?

Over de organisatie

Nieuwetijdskind Magazine is opgericht door Gordon Volckmer voor mensen die hun hoogste potentieel willen ontdekken, omarmen en inzetten om het verschil te maken. Die het hart een prominente plek geven, naast het hoofd, om de wereld een stukje beter/mooier te maken. Die voelen dat er een nieuwe tijd aankomt en daar een bijdrage aan willen leveren. Mensen van jong tot oud, die verantwoordelijkheid nemen over hun eigen leven, en zich verbinden met wie ze werkelijk zijn.

Jaar ervaring

12+

Georganiseerde Events

800+

Tevreden Klanten

30000+

Wil je geen event missen?


Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan krijg je onze beste artikelen er bij als kado.