Nieuwetijdskind Magazine Events

Houd je staande in een woelige wereld!

Maak gebruik van
je innerlijke Super Powers!

Vier Super powers

Details:

In deze uitdagende tijd is het pittig om je staande te houden. In deze live online webinarserie geef ik je handreikingen om bij jezelf te blijven en je eigen koers te varen.

Je maakt bewust contact met 

  • Je hart
  • Je innerlijk licht
  • Je kracht
  • Je hoger zelf

Zo ervaar je dat het mogelijk is om je innerlijke rust te vinden en te behouden in de hedendaagse hectiek zodat jij je plek in de wereld inneemt.

Liefde voor jezelf en het collectief.

Het belang van contact maken met je Super powers

Het contact met je hart laat jouw zelfliefde zich verder ontwikkelen en groeien. Dit vergroot ook automatisch de liefde voor je medemens en het collectief.

Het contact met je innerlijk licht maakt jou bewust van het belang van jouw aanwezigheid in deze transformerende tijd. Je ervaart hoe het voelt om het licht in de duisternis te zijn.

Het contact met je kracht helpt je om de rust te bewaren op moeilijke momenten. Zodat je tot steun bent voor jezelf en anderen.

Het contact met je Hoger Zelf helpt jou om wel in de wereld te zijn maar niet ván de wereld. Zo behoud je een gezonde afstand tot de aardse realiteit. De connectie met het goddelijke vergroot je vertrouwen.

Dit alles helpt jou te navigeren in de onstuimige oceaan van het leven vanuit je innerlijk kompas.

De Opbouw van de online classes

Elke bijeenkomst zal ik starten met een korte uitleg over het belang van het bewustzijn van het onderdeel wat er in die bijeenkomst centraal staat: het belang van het contact maken met je Hart, je Innerlijk Licht, je Kracht, je Hogere Zelf.

Daarbij geef ik praktische voorbeelden wat het je brengt als je hier bewust contact mee maakt. En hoe dit je helpt om stevig te staan in een woelige wereld.

Er is steeds gelegenheid tot het stellen van vragen of het geven van reacties. Aan de hand daarvan zal ik er nog iets meer over vertellen of aanvullen voor je.

Daarna starten we de oefening. Iedere keer met dezelfde opbouw.

  1. Een korte ontspanningsoefening
  2. Aardingsoefening
  3. Connectie maken met het Hoger zelf en licht en liefde van het universum.
  4. De oefening rondom de Super Power die in de betreffende bijeenkomst centraal staat.
  5. Gezamenlijke afsluiting: na afloop is er ruimte voor reacties of vragen. 

Programma

On demand (live opgenomen op 10 mei) (62 minuten)

Class 1: Hart​
Je maakt contact met je eigen hartsenergie waar de liefde voor jezelf zijn oorsprong heeft. Daarna verbinden we ons met elkaars hartsenergie als groep. Het ervaren van de verbondenheid met elkaar geeft je moed en steun.

On demand (live opgenomen op 17 Mei) (60 minuten)

Class 2: Licht
Je maakt contact met je innerlijk licht. Je ervaart hoe dit voelt en wat de invloed hiervan is op jezelf en anderen. Ook zullen we ons verbinden met elkaars licht en het licht van het universum. Je visualiseert hoe het is om je met je licht in de buitenwereld te begeven en ervaart hoe je innerlijk licht anderen beïnvloedt als je jouw liefde en licht in de wereld laat stromen.

Dinsdag 24 Mei om 20:00 uur (60 minuten)

Class 3: Kracht
Je maakt contact met je innerlijke kracht door aan je Hoger Zelf te vragen om jou je innerlijke kracht te laten ervaren.Voor iedereen zal deze op een andere manier voelbaar en/of zichtbaar zijn. Je wordt je bewust van de energie van je kracht en hoe deze jou kan ondersteunen in je dagelijks leven. Zodat je op moeilijke momenten jezelf weer bewust kunt verbinden met je innerlijke kracht.

Dinsdag 31 mei om 20:00 uur (60 minuten)

Class 4: Hoger Zelf
Je maakt connectie met je Hogere Zelf. Door vragen te stellen, ervaar jij op welke manier jouw Hoger Zelf met jou communiceert: via beelden, intuïtieve gevoelens, emoties en fysieke gewaarwordingen. Met behulp van de replay kun je dit vaker oefenen en zul je nog eerder de taal van je Hoger Zelf herkennen.

Dinsdag 07 juni om 20:00 uur (60 minuten)

Class 5: Jouw plek in de wereld
Deze bijeenkomst is een combinatie van voorgaande aan de hand van je huidige situatie. Met de metafoor van een oceaan ontdek je hoe je op dit moment in het leven staat: hoe voel je je in jouw bootje op de oceaan van je leven? Lig je stabiel of raak je snel uit evenwicht door onstuimige gebeurtenissen? Door je te verbinden met je hart, je licht, je kracht en Hoger Zelf lukt het je bewust(er) te navigeren door het leven.

Wat anderen over Susanne zeggen:

Klaar om je Superpowers aan te zetten?

Bekijk hier de introductievideo

We starten over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Klaar om je Superpowers aan te zetten?

ONTMOET JE HOST

Over Susanne Eijssen

De webinars worden begeleid door Susanne Eijssen. In haar praktijk begeleidt ze mensen in hun transformatie proces en brengt hen in contact met de wijsheden en mogelijkheden van hun energetisch lichaam. Via het Hoger Zelf onderzoeken mensen het ontstaan van energetische blokkades en zijn ze in staat om deze daadwerkelijk los te laten. Zo ontstaat er meer ruimte voor liefde, vertrouwen en kracht. In haar individuele sessies en online groepssessies brengt Susanne op eenvoudige maar doeltreffende wijze mensen in contact met hun innerlijke Super Powers via haar eigen energetisch veld en de universele krachten.

Susanne Eijssen
Wat kunnen we voor je doen?

Veelgestelde vragen

Nee, we hebben vijf dinsdagen van 10 mei t/m 07 juni een live class. Als je later aansluit krijg je toegang tot de on demand opname van de dinsdagen daarvoor.

Van 24 mei tot 07 juni hebben we dus nog 3 live classes. Van 1 Juni twee live classes enzovoort. Je krijgt hoe dan ook in totaal 5 online classes van ieder 60 minuten. 

Je krijgt na betaling je unieke kijklinks toegestuurd.

Je kunt met je internetbrowser meedoen via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv.

Je krijgt van alle classes een replay in je inbox, 1 uur na afloop. Deze zijn minimaal één jaar onbeperkt beschikbaar voor je online zodat je kunt kijken wanneer je wilt.

Ja. Als je er 24  mei niet live bij kunt zijn kun je wel een ticket kopen want je krijgt sowieso van alle sessies een videoreplay in je inbox, 1 uur na afloop.

Dan kun je die in je eigen tijd kijken en evt. later aansluiten.

Je krijgt een replay in je inbox, 1 uur na afloop. Veel mensen ervaren de begeleide meditaties als zeer krachtig en willen ze kunnen herhalen. Door de meditatie op een later tijdstip nogmaals te volgen, kan je inzichten alsnog ophalen. Bovendien werkt energie buiten ruimte en tijd, dus ook als je niet in de gelegenheid bent om mee te doen, dan kan je naderhand nog profiteren van de kracht van het groepsveld.
Nee. Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek en dit gaat volledig via je internetbrowser
Ja! Als je de energievelden van veel mensen met elkaar verbindt, dan ontstaat een ‘amplified field’. Het gezamenlijke bewustzijn van alle deelnemers en de gezamenlijke intentie, zorgen voor een verruimd frequentiespectrum, waarin je dieper kan zakken en hoger kan reiken dan je in je eentje zou doen.
Ja. We zijn allemaal fysieke en energetische wezens en we kunnen allemaal toegang krijgen tot energie. Je doet het door stil te worden, je ogen te sluiten, naar binnen te keren en contact te maken met wat er vanbinnen leeft. Je binnenwereld is de wereld van je gevoelens, hart, ziel, en verfijnde energie. Met je normale, dagelijkse bewustzijn ga je er meestal aan voorbij, maar in meditatie kan je er contact mee maken.
Stuur een mailtje naar hallo@nieuwetijdskind.com en we helpen je graag verder
Klaar om je Superpowers aan te zetten?

Wil je geen event missen?


Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan krijg je onze beste artikelen er bij als kado.