Nieuwetijdskind Magazine Events

Zie jezelf door de ogen van liefde en breng de hemel op aarde

Een compleet nieuw niveau in je leven en werk

gordon volckmer
Video afspelen over gordon volckmer

Laat mij en de groep je helpen herinneren wie jij bent als compleet wezen

Voel jij, in de bijzondere tijd waarin we leven, dat het tijd wordt om jouw ruimte in te nemen? Helemaal jezelf te zijn? Om jouw innerlijke licht te laten schijnen nu het om ons heen soms donker lijkt? Voel jij dat het tijd wordt om nog dieper in je hart te zakken, in die enorme liefde die je in je draagt? Tijd om te omarmen waarvoor jij echt hier gekomen bent en samen met anderen de hemel op aarde te brengen?

Je bent niet toevallig hier, in deze tijd.NU. Je hebt ervoor gekozen. Je hebt een taak hier, een dieper doel. Maar om die missie te vervullen, zul je wel jouw ruimte moeten innemen. Zakken in wat jij allemaal kunt, wat jij te brengen hebt hier. Je mag jezelf leren zien zoals je echt bent, een lichtdrager die de wereld beter maakt. Je mag zien en echt binnen laten komen welk een enorme kracht je in je hebt. Je mag die delen van jezelf belichamen die je zo lang hebt weggestopt. De hogepriester(es), de heks, de druïde, de medicijnman/vrouw, de sjamaan, de teacher. Al die wijze, enorm krachtige delen van jou. Je mag eindelijk integreren wat er allemaal bij je hoort, jouw enorme schatkist vol met kwaliteiten.

Heel veel van ons hebben zichzelf te klein hebben gehouden, de afgelopen jaren. Vanuit aan de ene kant een soort bescheidenheid. Aan de andere kant ook vaak wel angst om zichzelf volledig in de potentie te zien, die ze in zich hebben.

Dat vinden wij spannend om onze volledige potentie toe te laten. Dat vind ik spannend. Dat vindt iedereen spannend, maar het is nodig in deze tijd.

Het is nodig dat je Hart er helemaal uit komt. 

Het is nodig dat jouw Liefde er uit komt om hier de Hemel op Aarde te brengen.

Daar heb je deze drie dingen voor nodig:

In deze workshop:

Laat mij en de groep jouw liefdevolle spiegel zijn

We zijn als mens gewend geraakt om naar onszelf te kijken met de ogen van de maatschappij

Onze huidige manier van samenleven is gericht op materie, op wetenschap, op snel, praktisch, groot en op handel met exponentiële economische groei. Ook al gaat dat ten koste van onze aarde en al haar bewoners.  Onze samenleving is niet gericht op liefde en wijsheid. En onze cultuur vertelt je dagelijks precies het tegenovergestelde verhaal van wie jij bent. En veel van ons hebben zich daardoor in meer of mindere mate niet volledig durven laten zien. Hebben zichzelf klein gehouden. Aangepast. Met als gevolg dat je jezelf anders bent gaan zien, want een deel van je liefde werd immers onzichtbaar.  Maar ik kijk met liefde, oordeelloos, met mijn hart. En de andere deelnemers kijken naar jou met liefde waardoor jij jezelf op dat hele pure niveau weer terug ziet en voelt en van daaruit beweegt als mens. Thuiskomt als het ware.

Je creëert niet alleen een hemel op aarde, je LEEFT hem.

De Hemel op Aarde brengen, met jouw specifieke kwaliteiten.

Er is zoveel informatie beschikbaar over spiritualiteit dat we vaak de kern vergeten. En de kern is Liefde en Wijsheid, en dat zit in je hart en daar kun je je mee verbinden. Dat gaat heel snel.

Liefde en wijsheid is van nature al aanwezig in jou. In de groep en onder mijn begeleiding verbind je je daar heel diep mee.

Zodat je dat oude jasje kan afgooien. 

Zodat je dat oude verhaal achter je kan laten van wie je bent.Wie je was.

Zodat je nu je ding kan doen. Zodat je hier kan komen doen, waarvoor je komt. 

De Hemel op Aarde brengen, met jouw specifieke kwaliteiten. 

En juist die gaan omhoog komen in deze groep. 

Die worden gezien en gevoeld in deze workshop, en dat blijft bij je. Diepgaand en levenslang. 

Wil jij ook:

Wat gaan we doen?

We gaan  als groep vanuit verbinding samen bespreken en voelen wie jij bent, wat jouw wensen en grootste krachten zijn en wat je nog niet van jezelf kunt zien. Wat je blokkeert en wat je grootste kwaliteiten zijn. Dit doen we doordat ik jou de vragen stel die je triggeren en activeren. Je gaat het voelen. Diep voelen. In korte tijd naar de kern. Gedragen door de groepsenergie en de liefde voor elkaar. We gaan op een praktische, eenvoudige en aardse manier de diepte in waar de liefde wacht op ons. We werken met de energie van de groep en met de thema´s die zich aandienen.

Dit alles in een exclusieve en intieme setting met max. 10 deelnemers!

Klaar om eindelijk te gaan doen waarvoor je hier gekomen bent?

Ervaar de eenvoud, neutraliteit en oordeelloosheid van liefde 

Programma

Wat anderen zeggen:

Klaar om eindelijk te gaan doen waarvoor je hier gekomen bent?

Geïnspireerde actie

Waarom werk ik naast particulieren ook graag met ondernemers/zzp?

Bewuste en spirituele ondernemers doen dat vanuit geïnspireerde actie. Ik geloof dat als ik jou ondersteun jouw hart en ziel te volgen jouw impact op de wereld nog groter wordt. Jij gaat veel mensen bereiken immers. Zodat we samen een netwerk van liefde creëren, een hemel op aarde. De workshop zelf blijft in de kern precies dezelfde, alleen aangepast op professionals. Een speciale business-editie met andere ondernemers zoals jij en ik.

De business-editie is voor jou als bewuste en/of spirituele ondernemer (bijv. coach, therapeut, begeleider, trainer, healer, deskundige, ceo) en al een aantal jaren werkt, maar nog steeds niet al jouw kwaliteiten er uit laat komen. Als je mensen weliswaar helpt, maar voelt dat je nog meer te bieden hebt. Iets nog diepers. Liefdevol en verbindend. Als jij voelt dat het tijd is om meer jouw podium te gaan pakken zodat je meer mensen kan ondersteunen, maar iets je nog tegenhoudt. Als jezelf steviger wilt gaan presenteren. Om zo anderen te ondersteunen op hun pad.

ONTMOET JE HOST:

Gordon Volckmer

Gordon leert ondernemers en particulieren zich diep te verbinden met hun eigen fundament van Liefde

Gordon Volckmer heeft voor hij Nieuwetijdskind Magazine oprichtte in 2009 ruim tien jaar leiding gegeven aan grote teams binnen meerdere multinationals alvorens hij overstapte naar de gehandicaptenzorg. Een burn-out in 2014 deed hem besluiten ondernemer te worden. Dankzij Nieuwetijdskind heeft hij mogen samenwerken met vele honderden ondernemers, zzp, en hun liefdevolle werk een podium mogen geven. Niet alleen redactioneel. Gordon heeft 200+ spirituele events en workshops mogen organiseren voor >10.000 mensen die persoonlijk en actief het verschil willen maken in deze wereld.

Hij geeft daarnaast les aan bewuste ondernemers/ZZP en particulieren zodat ze ook hun eigen unieke zielsmissie kunnen neerzetten vanuit het volledige potentieel dat ze in hun wezen dragen. Gordon leert mensen oordeelloos zichzelf te zien en voelen zodat ze vanuit hun eigen fundament van liefde de volgende stap maken.

Zie jezelf door de ogen van liefde en breng de hemel op aarde

Een compleet nieuw niveau in je leven en business