Nieuwetijdskind Magazine Events

Gratis webinar

Polarisatie: zo eenvoudig is de oplossing!

donderdag 11 mei, 19.00 – 20.00 uur
(inclusief vragenronde)

Polariseren betekent: de verschillen tussen mensen benadrukken om de spanning te vergroten. We zien het overal en voortdurend. Polarisatie zorgt voor strijd tussen mensen die elk aan een andere kant van het gehele spectrum van mogelijkheden en waarheden staan. Het maakt lijden groter.

Als je uitgaat van een energetische werkelijkheid en dus niet alleen waarneemt vanuit de 3D werkelijkheid (de fysieke realiteit), dan kan je dat brede spectrum, met de tegenpolen, en de vele frequenties daartussen, gebruiken voor je eigen groei. 

Healers, zieners en leraren hebben altijd al geweten dat transformatie plaatsvindt juist dóór die polariteiten: de tegenstellingen tussen masculien en feminien, licht en donker, aarde en hemel, liefde en haat, etc. Door ze allebei te leren kennen, voelen en integreren word je heel, compleet, jezelf.

Waarom je dat zou willen? Dan krijg je beschikking over de intuïtie en creatiekracht die je nodig hebt om het leven vorm te geven dat echt bij jou past. Dán heb je invloed. Dan kan je bijdragen aan de transformatie die nu nodig is; naar een wereld waarin niet lijden het uitgangspunt is, maar authenticiteit en levenslust.

 

Nieuwsgierig hoe je uit het conflict tussen tegenpolen stapt, en sterker nog: hoe je polariteiten gebruikt voor je eigen ontwikkeling? Zodat je steeds weer terug kan keren naar je hart? En altijd harmonie, liefde, vreugde en zin kan vinden, ondanks deze intense tijd en te midden van de vele conflicten?

 

Doe dan mee aan ons webinar op donderdag 11 mei, van 19:00-20:00 uur. 

Inclusief energetische activatie van het hart!

Deelnemen aan dit eenmalige webinar?

Het aantal live kijkers is beperkt tot 500 personen dus meld je direct aan als je erbij wilt zijn.

Bekijk hier de introductievideo

Over energytrainer en auteur Hermelijn van der Meijden

Het webinar wordt begeleid door Hermelijn van der Meijden. Hermelijn is opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing, heeft een praktijk voor energy healing en reading in Amsterdam en is schrijver van verschillende boeken over energie en transformatie: De Droomvrouw, Mijn Vader lijkt op Barbapapa en het pas verschenen Negen Geheimen van de Vrouw.

Het webinar is ook een waardevolle opwarmer voor haar nieuwe online programma Dark Moon Creation, www.darkmooncreation.nl Hierin leert ze je de kneepjes van de Creatie, om je ziel te kunnen helen, je feminiene potentieel te ontsluiten en je leven te transformeren.

In de afgelopen jaren zijn steeds meer vrouwen contact gaan maken met de divine feminine; hun lichaam, alles wat daar te voelen is, de baarmoeder, en hun seksualiteit. Nu lijken ook steeds meer mannen te willen ontdekken wat de divine masculine is; ze proberen hun hart te openen en zijn bereid om de weg naar binnen in te slaan, om te voelen welk oud zeer daar nog leeft, en wie ze, daaronder, echt zijn. Die weg kan voor mannen moeilijker zijn dan voor vrouwen, omdat de masculiene energie gericht is op de buitenwereld. Vrouwen verbinden zich van nature makkelijker met hun binnenwereld