Nieuwetijdskind Magazine Events

Stem af op het licht van de engelen om jou te ondersteunen bij jouw spirituele groei.

Jouw persoonlijke Engelenboodschap voor de Lente

De details:

Wil jij graag weten welke boodschappen de Engelen voor jou hebben deze Lente?

Wil jij het nieuwe begin van de lente gebruiken om los te laten wat je niet meer dient en zaadjes te planten voor wat jou wel gaat helpen?

Wil jij van de engelen weten hoe zij jou kunnen ondersteunen in het tot bloei laten komen van jouw dromen?

Wil je graag ondersteuning bij het ontvangen van boodschappen van de Engelen omdat je niet zo goed weet hoe te beginnen en hoe ze te ontvangen?

Wil jij oude, negatieve gedachtenpatronen transformeren in liefdevolle gedachten?

Wil jij jouw contact met je Engelen versterken en inzichten ontvangen die jou en je ziel ondersteunen?

Kom tot bloei

De lente is bij uitstek het seizoen om nieuwe ideeën en gedachtes te ontwikkelen. Alles komt tot bloei en alles in de natuur begint aan een nieuwe geboorte of groei. De Engelen kiezen daarom dit seizoen om oude gedachtes en patronen die jou en jouw ziel niet meer dienen onder ogen te zien en ze daarna te transformeren naar liefdevolle gedachtes en patronen die jouw zielepad ondersteunen. Ze helpen jou de zaadjes te planten die je helpen naar jouw stroom van overvloed. Negatieve gedachtes dragen bij aan een lagere trillingsfrequentie, positieve zorgen letterlijk voor verlichting in jouw ziel, geest en energie . Dit is ook waarom de Engelen dit zo graag willen voor jou. Positieve gedachtes leiden tot een collectieve verhoging van de trilling en de mens hier op aarde. Je verlicht niet alleen jezelf maar helpt ook het collectief.

Wat gaan we doen?

Tijdens de Engelen Lente Boodschap met live gechannelde Harpmuziek krijg je via de Aartsengelen diepgaande inzichten die jou het komende seizoen ondersteunen. De engelen hebben een collectief thema meegegeven voor deze Lente: Transformatie van negatieve gedachtes.
De energie van alle Aartsengelen is aanwezig, maar de Aartsengelen die jou deze lente extra ondersteunen met hun vrouwelijke energie zijn Aartsengel Ariël en Aartsengel Jofiël. Aartsengel Ariël zorgt ervoor dat jij de energie ontvangt die jou de kracht en moed geeft om jouw doelen te manifesteren. Aartsengel Jofiël verzacht alle negatieve gedachtes en helpt bij het ontwikkelen van positieve.

De Engelen geven boodschappen aan de hele groep en daarnaast ontvang je persoonlijke boodschappen van de Aartsengelen en jouw beschermengelen, zodat je jouw negatieve gedachtenpatronen kunt transformeren naar liefdevolle gedachtes die jouw ziel en zielepad ondersteunen. Je wordt verder ondersteund door de harpmuziek en het jaarveld. Je krijgt ondersteuning in hoe jij je open kunt stellen voor de inzichten die de engelen je mee willen geven en leert hoe je steeds opnieuw hierop af kunt stemmen. Op deze manier werk je aan je eigen licht dat ook weer bijdraagt aan het collectieve licht op deze aarde. 

Voor wie is dit?

  • Je wilt leven vanuit liefde en niet meer vanuit angst.
  • Je wilt jouw negatieve gedachtes omzetten in gedachtes die jou ondersteunen en dragen.
  • Je wilt graag gemakkelijker toegang tot de hulp en inzichten die de engelen je kunnen bieden.
  • Je wilt de zachtheid en liefde van engelen ervaren en hier steeds weer op af kunnen stemmen.
  • Je wilt van de engelen weten hoe zij jou kunnen ondersteunen en begeleiden en hun boodschappen gemakkelijk ontvangen.
  • Je wilt ondersteund door de engelen en de energie van de lente afstemmen op het licht dat in jou aanwezig is en tot bloei mag komen.

Wat doet dit voor jou:

Tijdens deze bijeenkomst ontvang je de liefde van de Engelen. We betreden het collectieve Jaarveld dat speciaal door de Engelen is gecreëerd voor de mensen die meedoen aan de Engelen winter, lente, zomer en/of herfstboodschap. De engelen geven inzicht in welke negatieve gedachtes voor jou blokkades opleveren op je zielepad en welke personen en energieën betrokken zijn hierbij. Ze helpen je deze gedachtes en patronen die daarbij horen te doorbreken. Tot aan het einde van het jaar kun jij in het collectieve jaarveld stappen en krijg je elke keer weer opnieuw licht, liefde, energie en inzichten die jouw pad ondersteunen zodat je steeds weer de stap kan zetten die op dat moment bij jou past.
Je ontvang een werkboek waarin de vragen zijn omschreven en waar je je je inzichten in kunt verwerken.

Wat anderen zeggen:

Wat was het prachtig!💖🌟 Ik werd echt diep geraakt en kon weer even bij een pijnstuk komen waar een muur omheen zat. Wauw wat fijn om dit te hebben mogen voelen! En mijn vijfjarige dochter lag naast me op bed en voelde ook mee😁🌟💖 Wauw prachtig! Dankjewel!🙏❤️🌟 ”
Anoniem
Ik wil jou en de engelen enorm bedanken, wat een mooie inzichten en antwoorden heb ik mogen ontvangen. Dank!!!
Karin
Dankjewel voor de schitterende healingavond, verhelderend en met mooie klanken. De liefde in mij groet de liefde in jullie allen.
Marie-Anne
“De meditatie die ik van Simone kreeg heeft me in het hart geraakt. Ze heeft een prettige stem, en het mooie harpspel maakt het helemaal af. De meditatie gaf me mooie nieuwe inzichten, en na afloop voelde ik me heerlijk kalm en ontspannen. ”
Gerdien
"De reading was verbluffend nauwkeurig en to the point. De healing heeft niet alleen de pijn en het verdriet weggenomen, ook mijn weerstand op verandering. Merkbaar voor mijn omgeving is mijn hele uitstraling veranderd. Merkbaar voor mijzelf verandert mijn omgeving."
Anne
"Er zijn een paar dingen waar ik emotioneel van kan worden, en één daarvan is onvoorwaardelijke liefde. Die hoorde en voelde ik in de prachtige harpmuziek van Simone, die me tot tranen toe ontroerde."
Gordon
"Simone is een inspirerende vrouw die je met haar muzikale talent op de harp meevoert naar je eigen binnenwereld. Ik vond een sessie met haar heel bijzonder en prettig."
Marlies
"Ik had een reading en healing tijdens de reading vielen alle puzzelstukjes samen de muziek was spot on en zorgde ervoor dat alles wat ik nog binnen werd gehouden begon te stromen."

Bekijk het programma

Maak gebruik van het groepsveld

Deze live gegeven online workshop met Harpmuziek is er voor jou als jij er naar verlangt naar afgestemde informatie en inzicht hoe jij spiritueel kan groeien en welke stappen je hiervoor mag ondernemen.

 Je kan live mee doen of later, in je eigen tijd, waar en wanneer het jou uitkomt; het energetische veld is al voor jou neergezet en deze engelenworkshop blijft een jaar online staan voor je. 

Bekijk hier de introductievideo

Over engelenexpert en harpiste Simone Bilars

De Engelen Lenteboodschap wordt gechanneld door de engelen aan Simone Bilars. Simone werkt in haar praktijk samen met Engelen die haar in 2020 vroegen haar Harp bij de healingen in te te zetten en gaven haar de bedrijfsnaam Harphealing. Ze is praktiserend engelenexpert, volgde een opleiding lichtwerk, een opleiding tot holistisch coach, is Akasha reader/healer en doet momenteel een vervolgopleiding tot psychosociaal therapeut. Binnen haar praktijk combineert ze aardse coaching en therapie technieken met energetisch licht -en energiewerk. Daarnaast  biedt ze ook unieke op maat gemaakte  energetische muziekstukken aan.

Wat kunnen we voor je doen?

Veelgestelde vragen

  • Je kunt hier een ticket halen.
  • Je krijgt na betaling direct je unieke kijklink toegestuurd via e-mail.
  • Je kunt met je internetbrowser meedoen via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv.

 Zeker. Een jaar lang zelfs. Veel mensen willen de online workshop kunnen herhalen. Door de deze op een later tijdstip nogmaals te volgen, kan je opnieuw inzichten ophalen.

De harpmuziek versterkt de engelenenergie. De harpmuziek wordt gechanneld door Aartsengel Sandalfon, de Aartsengel die heelt met trilling en geluid. De muziek en hoe die gespeeld moet worden is door de engelen doorgegeven. Hij geeft aanwijzingen en stemt hij de muziek af op de groep die meedoet zodat iedereen ontvangt wat hij nodig heeft.

Ja. We zijn allemaal fysieke en energetische wezens en we kunnen allemaal toegang krijgen tot energie.En we hebben allemaal beschermengelen.  Of je nu wel of niet beelden ziet. De energie van de engelen doet altijd zijn werking

Ja , dat kan. Engelenenergie is hele pure energie. Wel moet het kind kunnen begrijpen wat er gebeurd. Vanaf  ca. 16 jaar oud is deze specifieke workshop prima te volgen.

Digitaal. Het is een PDF met 12 bladzijden. 

Je doet het door stil te worden, je ogen te sluiten, naar binnen te keren en contact te maken met wat er vanbinnen leeft. Je binnenwereld is de wereld van je gevoelens, hart, ziel, en verfijnde energie. Met je normale, dagelijkse bewustzijn ga je er meestal aan voorbij, maar in meditatie kan je er contact mee maken.

Tijdens de workshop speelt Simone muziekstukken waarbij je met je aandacht ´naar binnen` gaat. De muziek activeert het vermogen om de engelenboodschap te ontvangen. Je krijgt de boodschap via voelen, horen, gedachten, of weten. En sommigen krijgen hem in hun slaap. Ook als je niks ervaart, de energie doet zijn werk sowieso.  Ga er vanuit dat je sowieso ontvangt wat je nodig hebt en dat er diepe heling kan plaatsvinden.

Doordat je met zijn allen tegelijk contact maakt met je beschermengel geeft dit de engelenergie een boost , waardoor hij nog beter voelbaar is.

Ja! Als je de energievelden van veel mensen met elkaar verbindt, dan ontstaat een ‘versterkt veld’. Het gezamenlijke bewustzijn van alle deelnemers en de gezamenlijke intentie, zorgen voor een verruimd frequentiespectrum, waarin je dieper kan zakken en hoger kan reiken dan je in je eentje zou doen.

Nee. Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek en dit gaat volledig via je internetbrowser
Stuur een mailtje naar hallo@nieuwetijdskind.com en we helpen je graag verder

Over de organisatie

Nieuwetijdskind Magazine is opgericht door Gordon Volckmer voor mensen die het verschil willen maken. Die deel uitmaken van de nieuwe tijd die we samen creëren. Om vanuit bewustzijn, spiritualiteit en eenheid, te ontwikkelen, informatie te vinden en ervaringen uit te wisselen. Met de bedoeling jezelf te vinden en te mogen zijn, je te ontplooien, je eigen potentieel te ontdekken en te (leren) benutten en te verwezenlijken.

Jaar ervaring

12+

Georganiseerde Events

800+

Tevreden Klanten

20000+

Wil je geen event missen?

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan krijg je onze beste artikelen er bij als kado.