Nieuwetijdskind Magazine Events

Ontvang Jouw persoonlijke Engelenboodschap voor de herfst

Ontdek in onze online workshop met gechannelde Harpmuziek hoe je van je schaduw mag leren en je leven kunt transformeren!

Je hebt waarschijnlijk het gevoel dat je meer uit je leven zou kunnen halen als je je schaduwkanten onder ogen zou komen. Ben je klaar om dat te ontdekken?

Je schaduwkanten zijn delen van jezelf die je, al dan niet onbewust, beschouwt als slecht. Of je überhaupt niet bewust van bent. Hoe meer je je schaduw ontkent, hoe sterker haar impact op je leven.

Met liefde naar die delen kijken is één van de meest krachtige stappen die je kunt nemen in je leven. Je zet je beperkende overtuigingen en conditioneringen om in je grootste kracht. Je kunt eindelijk volledig  je authentieke zelf zijn.

Vertrouw me als ik zeg dat je dankbaar kunt zijn voor wie je bent, met al je kwaliteiten. En hoeveel innerlijke vrede dit oplevert.

Lees verder en ontdek hoe je van je schaduw mag leren en je leven kunt transformeren!

Je bent er klaar voor om jouw eigen donkere kant onder ogen te zien als je hier naar verlangt:

Als dit is wat je zoekt ben je klaar om liefdevol naar je schaduw te kijken en je volledige potentieel te leven. Deze workshop ondersteunt je daarin.

Ontvang boodschappen van de engelen hoe jij je innerlijke schaduwen in het licht kan zetten waarna je ze in dankbaarheid mag loslaten.

Wat maakt deze workshop zo bijzonder?

Ervaar de onvoorwaardelijke liefde van Engelen.


Onder begeleiding van live gechannelde harpmuziek krijg je via de Aartsengelen niet alleen diepgaande inzichten die jou ondersteunen. In de frequentie van de muziek zit de onvoorwaardelijke liefde van de Engelen.

Je contact met je heldere kanalen wordt versterkt.

Tijdens de Engelen Herfst boodschap maken we gebruik van Engelenenergie en een Engelenveld dat speciaal is gecreëerd voor de mensen die meedoen.

Het veld in combinatie met de gechannelde harpmuziek zorgt ervoor dat je makkelijker contact maakt met je heldere kanalen helderzien, voelen, horen of weten

Door het aanspreken van je heldere kanalen versterk je niet alleen contact met de engelen, het wordt steeds makkelijker om opnieuw engelen boodschappen te ontvangen.

Je wordt gedragen door Aartsengelen Uriël en Sandalphon.

De engelen geven niet alleen collectieve boodschappen aan de groep, daarnaast ontvang je persoonlijke boodschappen .

Je wordt hierbij ondersteund door Aartsengel Uriël die licht werpt op je innerlijke wereld, en je liefdevol bewust maakt van je schaduwen.  Hij laat je zien welke lessen je mag leren en mag loslaten.

Daarnaast wordt je ondersteund door Aartsengel Sandalphon, de engel die heelt met trilling en geluid. Maar daarnaast ook zorgt voor innerlijke vrede en dankbaarheid.

Deze twee Aartsengelen zorgen er samen voor dat je op alle vlakken ondersteuning krijgt met jouw schaduwwerk.

Laat los zoals een boom haar bladeren laat vallen.

Hoe voelt het om je schaduw te omarmen?

Je schudt en dan opeens vallen net als bij een boom alle onnodige blaadje van je af. Ze hebben een warme rode kleur van de pijn die je van je afschudt. En je voelt je als herboren.

Al die angst en donkere gedachten over jezelf en de wereld die je al zo lang on(bewust) bij je draagt gaat naar het licht. Het voelt alsof je opnieuw uit je ei kruipt en een wereld vol nieuwe mogelijkheden ziet.

Je bent krachtiger. Zelfbewuster. En weet “naar de oude ik wil ik nooit meer terug”.

Je schaduw in de ogen kijken vraagt moed, maar eenmaal gedaan voel je je als  nieuw. Je durft en kan opeens dingen waar je eerst niet van durfde te dromen. Je ontdekt je kwaliteiten in jezelf die je anders nooit had gezien.

“Engelen geven onvoorwaardelijke liefde. Het enige dat jij voor deze liefde hoeft te doen, is er voor open staan.”

Als je deze workshop hebt gevolgd dan:

ERVARINGEN

Je Facilitator

Over Engelenexpert en harpiste Simone Bilars
 
Simone Bilars deed verschillende opleidingen waaronder lichtwerk. praktiserend Engelexpert , Akasha reader en therapeut. Deze unieke combinatie van Engelen licht , harpmuziek en (hypno) therapie technieken zorgen ervoor dat haar cliënten naast inzichten , ook opschoning en verzachting ontvangen in elk consult waardoor het proces sneller kan worden doorlopen.

Daarnaast biedt zie unieke op maakt gemaakt muziekstukstukken aan die worden afgesteld met de Engelen en de Akasha en die een op maat gemaakt energiepakket zijn voor jouw ziel.

Wat kun je verwachten?

Inclusief Digitaal Werkboek

Ook als jij niet op het aangeven tijdstip live mee kunt doen kan je hem een jaar lang altijd naluisteren en op elk moment naar het speciaal gecreëerde Engelenveld. Dit energetische veld is er voor alle deelnemers. In het werkboek staat hoe jij dit veld ten alle tijden kunt betreden.

Workshop

Programma

1

Welkom

2

Uitleg over het werkboek

3

Toelichting op de vragen uit het werkboek

4

Opzetten van de veilige omgeving en betreden van het jaarveld

5

Harpmuziek om de veilige omgeving en het jaarveld te laten integreren in jouw energie

6

Algemene Boodschap van de Engelen

7

Harpmuziek om de engelenboodschap te laten integreren

8

Boodschap van - Aartsengel Uriel

9

Harpmuziek om boodschap van Aartsengel Uriel te integreren

10

Boodschap van - Aartsengel Sandalphon

11

Harpmuziek om boodschap van Aartsengel Sandalphon te integreren

12

Drie vragen met bijbehorende harpmuziek

13

Nabespreken en afronden sessie

Veelgestelde vragen

  • Je krijgt na betaling direct je unieke kijklink toegestuurd via e-mail. Ook je werkboek kan je direct downloaden
  • Je kunt met je internetbrowser meedoen via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv.

Zeker. Een jaar lang zelfs. Veel mensen willen de online workshop kunnen herhalen. Door de deze op een later tijdstip nogmaals te volgen, kan je opnieuw inzichten ophalen. 

De harpmuziek versterkt de engelenenergie. De harpmuziek wordt gechanneld door Aartsengel Sandalfon, de Aartsengel die heelt met trilling en geluid. De muziek en hoe die gespeeld moet worden is door de engelen doorgegeven. Hij geeft aanwijzingen en stemt hij de muziek af op de groep die meedoet zodat iedereen ontvangt wat hij nodig heeft.

Ja. We zijn allemaal fysieke en energetische wezens en we kunnen allemaal toegang krijgen tot energie. En we hebben allemaal beschermengelen.  Of je nu wel of niet beelden ziet. De energie van de engelen doet altijd zijn werking

Ja , dat kan. Engelenenergie is hele pure energie. Wel moet het kind kunnen begrijpen wat er gebeurd. Vanaf  ca. 16 jaar oud is deze specifieke workshop prima te volgen.

Digitaal. Het is een PDF, die zowel online kan bekijken en uitprinten als je wilt.

Je doet het door stil te worden, je ogen te sluiten, naar binnen te keren en contact te maken met wat er vanbinnen leeft. Je binnenwereld is de wereld van je gevoelens, hart, ziel, en verfijnde energie. Met je normale, dagelijkse bewustzijn ga je er meestal aan voorbij, maar in meditatie kan je er contact mee maken.

Tijdens de workshop speelt Simone muziekstukken waarbij je met je aandacht ´naar binnen` gaat. De muziek activeert het vermogen om de engelenboodschap te ontvangen. Je krijgt de boodschap via voelen, horen, gedachten, of weten. En sommigen krijgen hem in hun slaap. Ook als je niks ervaart, de energie doet zijn werk sowieso.  Ga er vanuit dat je sowieso ontvangt wat je nodig hebt en dat er diepe heling kan plaatsvinden.

Doordat je met zijn allen tegelijk contact maakt met je beschermengel geeft dit de engelenergie een boost, waardoor hij nog beter voelbaar is.

Ja! Als je de energievelden van veel mensen met elkaar verbindt, dan ontstaat een ‘versterkt veld’. Het gezamenlijke bewustzijn van alle deelnemers en de gezamenlijke intentie, zorgen voor een verruimd frequentiespectrum, waarin je dieper kan zakken en hoger kan reiken dan je in je eentje zou doen.

Nee. Het is een live webinar waarbij je wel kunt chatten maar niet zichtbaar bent.

Zeker!  Deze workshop volgen kan op elk apparaat met een webbrowser. Je hebt alleen internettoegang nodig die video’s kan streamen. Dat betekent dat het zeer goed werkt op smartphones, tablets, laptops, enz.

Stuur een mailtje naar hallo@nieuwetijdskind.com en we helpen je graag verder

Jouw investering

Ontvang Jouw persoonlijke Engelenboodschap

Ontdek hoe je van je schaduw mag leren en je leven kunt transformeren!

  • 7-delig
  • 3 jaar te bekijken 
  • 12,5 uur video

€39.95,-