Elisa Namaste Workshop & Lezing

Elisa Namaste in Holland – Zelfliefde en Authentiek zijn. Interactieve workshop

Elisa Namasté

Zelfliefde en Authentiek zijn.
- Interactieve Workshop

 • Elisa Namaste
 • Amsterdam
 • 14 april
 • € 85,- (inc. btw)
 • Dit is de allerlaatste keer dat deze workshop gegeven wordt

Over Elisa Namasté

Deens spiritueel lerares Elisa Namasté is weer in Nederland en geeft een serie aan workshops op verschillende locaties met de titel “Zelfliefde en authentiek zijn”

Elisa Namasté is geboren als zeer hooggevoelig mens en staat al sinds kinds af aan in directe verbinding met haar hart en hele zijn. Elisa is hier op aarde gekomen met een duidelijk hartsverlangen: zo veel mogelijk mensen terug in verbinding brengen met hun hartsenergie, zelfliefde en enorme vermogens.

Werkelijke zelfliefde is transformerend en helend. Het is de sleutel tot de innerlijke processen en een directe manier om werkelijke verandering in jezelf en buiten jezelf te verwezenlijken. In haar dynamische workshops is Elisa in staat je te doen herinneren aan welke authentieke zelf jij bent en hoe je deze tot uiting kunt brengen.

Zelfliefde en authentiek zijn

Wat betekent het om vanuit liefde, onze ware essentie, te leven? Wat betekent dit voor onze relaties, onze gezondheid, ons werk, onze keuzes en voor de wereld om ons heen? Hoe kunnen we leren herkennen hoe het is om uit zelfliefde en ware authenticiteit te leven?

Elisa neemt je in verbonden workshops mee in de wereld van zelfliefde en authenticiteit. Ze laat zien en voelen wat het betekent om werkelijk met je pure essentie in contact te staan. Elisa informeert jouw weten met een herinnering aan je puurste hartsenergie. Speels en warm neemt ze je mee op een reis die je thuis brengt.

Wil jij ook:

 • Luisteren naar (de stem van) je hart?
 • Je (onderdrukte) hartewensen vervullen?.
 • Van je perfecte zelf (leren) houden?
 • Beperkende overtuigingen en emoties oplossen?

Spreker: Elisa Namaste

Mijn naam is Elisa. Ik ben geboren in Denemarken, maar behoor tot de hele wereld en mijn thuis is het universum.

Ik geloof dat er goed is in iedereen. Gewoon een kwestie van de ziel zien, achter de muren van ego en pijnlichamen.

Ik geloof dat het leven ons maakt tot wat we “denken dat we zijn”, maar dit betekent niet dat dit is wie we werkelijk zijn. We zijn allemaal creaties van God, kiezen een rol in deze 3D-wereld van wonderen. En vanaf hier vormen we ons leven, met onze hoeveelheid vrije wil en de verlangens van het hart.

Ik geloof dat we in staat zijn om onszelf te genezen van welke lichamelijke of geestelijke ziekten we ook hebben(tenzij we ervoor kiezen om te incarneren met een ziekte om onvoorwaardelijke liefde te vinden en te tonen in deze fase)

Ik geloof dat het hart JOUW sleutel is tot JOUW eigen pad en geluk. Als je het hart volgt, kom je altijd thuis

Mijn leven: de eerste 22 jaren waren geen dans op rozen, zeg ik meestal. Ik heb de hel op aarde meegemaakt, mezelf opgesplitst in deeltjes. Ik moest mezelf opbouwen vanaf de grond, vrij worden van het verleden (“trauma’s en geloofssysteem”), zodat ik vrij kan zijn, mijn hart en ziel me door het leven laat leiden, én zodat ik dat voorbeeld kan zijn dat naast JOU staat, om je te tonen dat het mogelijk is. Alles is mogelijk. Als ik het kan, heb jij ook het vermogen om het te doen.

Elisa Namaste Workshop & Lezing

Elisa Namasté:

Ik geloof dat het hart JOUW sleutel is tot JOUW eigen pad en geluk. Als je het hart volgt, kom je altijd thuis” .

Reacties van vorige deelnemers:

“Na een lange zoektocht bij readers en healers ben ik eindelijk bij Elisa terecht gekomen. Zij was de enige die meteen kon benoemen wat er nu echt speelde en wat er nodig was (vanuit mijn hart). Ik kan haar aan iedereen aanraden!”
4.5/5

– Sabine van der Wouw

‘Elisa is een van de meest bijzondere mensen die ik ken. Haar onvoorwaardelijke liefde, wijsheid en vreugde verlichten iedereen om haar heen’
5/5

– Gordon Volckmer, oprichter Nieuwetijdskind Magazine

Een sessie met Elisa is een bijzondere ervaring. Ze stemt zich af op je energieveld en geeft antwoord op al je persoonlijke vragen of problemen. Elisa kan dit overbrengen in heldere en directe taal.’
4.7/5

– Niki

“Een bezoek aan een lezing of workshop van Elisa is een ontdekkingsreis. Naar jezelf, naar onvoorwaardelijke Liefde, een reis naar de Bron”
4.7/5

– Herman Heijstek

‘’Lifechanger. Mijn ontmoetingen met Elisa hebben letterlijk mijn leven veranderd ”

5/5

– Linda

” Humorvol en to the point, maar bovenal met een prachtige harte-energie. Een warm bad.”
4.6/5

-Friedy

Programma

De workshop is, binnen de kaders van het thema zelf-liefde en authentiek zijn, volledig geimproviseerd in beweging, energie en flow. Ons hart leidt ons er door! 

Niets is voorbereid, er is geen vast programma. De energie van de aanwezigen en de dag zal ons de weg wijzen.

interactief, en zeer dynamisch!

Elisa Namaste is een stralende jonge vrouw met veel speciale gaven

Deze gaven zijn onder meer:

 • Helderziendheid en heldervoelendheid
 • De gave om in contact te komen met elke levensvorm of gebeurtenis in het universum en informatie te geven of vragen hierover te beantwoorden.
 • Onvoorwaardelijke liefde voor iedereen en alles
 • Om mensen op het niveau van het hart te raken en bewust te maken hoe te leven vanuit het hart

Veelgestelde vragen

Elisa spreekt Engels tijdens haar interactieve workshops (en lezingen) in Nederland. Er is geen live vertaling omdat dit de dynamiek te veel zou verstoren.

Vanaf 13 jaar. Als je jonger dan 13 bent en graag wilt komen kun je beter een ouder of verzorger meenemen.

Elisa’s advies : “door de angst heen breken, zie hoe sterk je echt bent ..
het is geen standaard klaslokaal, en als je pauzes nodig hebt of eerder weggaat, het is goed, je bent vrij om te doen wat nodig is voor je.”

Onthoud:

“Wat ons het meeste helpt veranderen, is vaak, waar we de meeste weerstand tegen hebben.
Vanwege de onderbewuste angst voor het onbekende (uit de comfortzone)”

Kortom, ook als HSPer ben je zeer welkom.

Kan je helaas niet komen? Blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwe workshops en events! Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief. Je vindt de inschrijfmogelijkheid op: https://www.nieuwetijdskind.com/nieuwsbrief/.

Data & Locaties

Datum & tijd Locatie Status
zon 14 april – 12:30u Amsterdam - Workshop Tickets beschikbaar

Kies een datum en bestel je ticket(s)

Klik op onderstaande knop, kies een datum en bestel je ticket(s) voor de workshop en/of lezing. Heb je vragen? Mail dan naar hallo@nieuwetijdskind.com

 • 227
  Shares