Nieuwetijdskind Magazine Events

Stap in de wereld van je hart

En vind jouw poort naar geluk!

Wil jij meer in verbinding leven met wie je echt bent en met je omgeving?
Je voelt je versnipperd in plaats van een geheel. Je zit vaker in je hoofd dan je lief is. Je weet dat alles met elkaar verbonden is, maar je zou je ook zo graag verbonden vóélen…
Er is iets wat alles bij elkaar brengt en een geheel maakt van alles in je leven. En dat is je hart. Je hart kan de motor zijn van je leven. De plek waar je de voor jou juiste antwoorden vindt op de vragen waar je mee rondloopt. Je hart is de verbinder van alle lagen, dimensies, in jouw leven. Het is een snelle en drempelloze toegang tot je ziel.


Wat als je je echt zou verbinden met je hart? Dat je het hoofd wat minder bepalend maakt en je hart een grotere rol in je leven zou laten spelen?

Stel dat:

Welkom in de wereld van je hart

Waar je de toegang hebt tot degene die je werkelijk bent. Waar je verlangens, gevoelens en je ware kwaliteiten wonen.

In je eigen hart hoef je je niet anders voor te doen dan je bent. Daar ben je thuis en daar kun je alles vinden wat je nodig hebt om je hier op aarde prettig(er) te voelen.

Ik heb zelf ontdekt dat het ontdekken van de wereld van mijn hart, het beste is wat ik mezelf kon geven. Omdat daar zoveel warmte en liefde en geborgenheid is en begrip. En heling. En omdat ik me er altijd welkom voel. De deur staat altijd voor me open, ik hoef alleen maar naar binnen te stappen. En juist in deze tijd is dat extra fijn!

Hetzelfde kan jij ook. Gewoon het besluit nemen en over die drempel stappen. Dat kan je nu doen en op ieder moment opnieuw.

Speciaal daarover heb ik een gratis serie van vier mails voor jou geschreven. Ze gaan over het hart, hoe je ermee in contact kunt komen en wat het jou te zeggen heeft. Je krijgt ook een audio-opname met een geleide meditatie waarin je verbinding met je hart maakt, zodat je je eigen hartsruimte gaat ervaren en de poort naar geluk, wat het hart is, zelf gaat beleven. En reken maar, daar word je blij van!

Meld je hier aan:

ONTMOET JE HOST

ONTMOET JE HOST

Anouk Plantinga

Anouk Plantinga vroeg zich al op zeer jonge leeftijd af wat de zin van haar leven is. Ze zoekt altijd de verdieping, de why. Vanaf haar 16e volgde en begeleidde ze talloze workshops, trainingen en opleidingen in persoonlijke ontwikkeling, lichaamswerk, spiritualiteit. Naast haar werk als copywriter, redacteur (o.a. bij Nieuwetijdskind Magazine) en columniste, verdiept ze zich al jaren in het thema vrede (met je leven) en de rol die het hart daarin speelt. Anouk heeft zelf een groot hart en is een echt mensenmens. Ze houdt ervan om dingen zo simpel, klein en toepasbaar mogelijk te maken, zodat ze moeiteloos aangeleerd kunnen worden.

Stap in de wereld van je hart

En vind jouw poort naar geluk!