Nieuwetijdskind Magazine Events

De details:

Dit maak je maar één keer in je leven mee!

Waarom Deze lessen volgen?

Op 12 april vond er een uitzonderlijke astrologische samenstand plaats. Jupiter en Neptunus treffen elkaar elke dertien jaar, maar de laatste keer dat ze een conjunctie maakten in Vissen was in 1856, en dat maakt dit samenkomen een unieke gebeurtenis. Jupiter is de planeet van voorspoed en groei, en Neptunus van onder meer mystiek, spiritualiteit en het bovenzintuiglijke. Ze zijn beide heersers van Vissen en samen versterken ze dat bewustzijn dus dubbel. Daardoor wordt een enorme expansie mogelijk als het gaat om Vissen-energie en de thema’s die daarbij horen, zoals verbeeldingskracht, gevoel, intuïtie, magie, creatie en dromen. Met onze Lente Downloads,5 live opgenomen begeleide meditaties en activaties, kan je optimaal gebruikmaken van de krachtige energie die zich heeft opgebouwd. Door de meditatie op een later tijdstip te doen, kan je inzichten namelijk alsnog ophalen. Bovendien werkt energie buiten ruimte en tijd, dus ook als je tijdens de livesessie niet in de gelegenheid was om mee te doen, dan kan je naderhand nog profiteren van de kracht van het groepsveld. In 5 online lessen zullen we samen de Vissenportal openen. Ben je klaar voor een kwantumsprong naar een ruimer bewustzijn?

Ram
21 Maart- 19 April

Stier
20 April – 20 Mei

Tweelingen
21 Mei -20 Juni

Kreeft
21 Juni – 22 Juli

Leeuw
23 Juli – 22 Augustus

Maagd
23 Augustus – 22 September

Weegschaal
23 September- 22 Oktober

Schorpioen
23 Oktober-21 November

Boogschutter
22 November – 21 december

Steenbok
22 December – 19 Januari

Waterman
20 Januari – 18 Februari

Vissen
19 Februari – 20 Maart

De Lente Downloads

Tijdens de Lente Downloads maken we gebruik van de energie van deze Vissenpoort voor een initiatie. In 5 online lessen zal je, enerzijds, oude egostructuren verzachten en loslaten, en anderzijds je verder openen naar de diepe wateren van je onderbewustzijn en het verfijnde licht van je ziel. Je gaat de energie die beschikbaar komt uit ongrijpbare en mystieke dimensies downloaden én water coderen met deze lichtfrequenties. Zo creëer je een persoonlijk medicijn dat je ondersteunt bij je upgrade. Tot slot zal je je grootste dromen klaarleggen in het veld van potentie.

Programma van de Meditaties & Activaties

1e download: Nieuwe maan in Vissen.(video 45 minuten)

Tijdens deze meditatie krijg je een introductie op de energie van de komende weken, openen we de Vissenportal naar onvoorwaardelijke liefde en de ‘divine’, en begin je zaden te planten voor je bewustzijnsgroei en dromen.

2e download: Zon/Neptunus conjunctie in Vissen.(video 40 minuten)

Tijdens deze meditatie activeer je nieuwe bewustzijnsvelden van liefde en relaties. We gaan ´de kosmos in`, om nieuwe lichtcodes op te halen die verbonden zijn met de liefde. Het krachtige groepsveld versterkt je eigen, innerlijke ervaring.

3e download: Volle maan in Maagd (video 60 minuten)

Tijdens deze meditatie activeer je je zelfgenezende vermogen. Maagd gaat onder meer over gezondheid, en omdat het een aardeteken is ook over natuurlijke geneeswijzen.

4e Download:Venus, Neptunus en Jupiter staan samen in Vissen (video 40 minuten)

Venus voegt zich bij Neptunus en Jupiter in Vissen: je downloadt jouw vibratie uit de bron van liefde en eenheid

5e Download: de grote conjunctie van Neptunus en Jupiter in Vissen! (video 60 minuten plus Q&A)

De conjunctie van Neptunus en Jupiter is compleet: je reist door de Vissenportal en legt je dromen klaar in het veld van potentie

Bekijk de introductievideo

Klaar voor een kwantumsprong in bewustzijn?

Wat anderen over Hermelijn zeggen:

ONTMOET JE HOST

Over Energytrainer en Auteur Hermelijn van der Meijden

De Lente Downloads worden begeleid door Hermelijn van der Meijden. Hermelijn is opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing, heeft een praktijk voor energy healing en reading in Amsterdam en is schrijver van verschillende boeken over energie en transformatie: De Droomvrouw, Mijn Vader lijkt op Barbapapa en De Negen Geheimen van de Vrouw. Behalve maanceremonies geeft ze zowel online als live energetische trainingen, waarbij ze mensen op concrete en nuchtere wijze meeneemt in de wereld van energie, healing en transformatie van bewustzijn.

Hermelijn van der Meijden
Wat kunnen we voor je doen?

Veelgestelde vragen

Je krijgt na betaling direct je unieke kijklinks toegestuurd.

Je kunt met je internetbrowser meedoen via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv. Hiervoor heb je wel internetverbinding nodig.

Ja, je kunt die opnames starten wanneer je wilt. 

Volg je gevoel! We raden je wel aan om met de eerste download te beginnen omdat we hier een introductie en uitleg geven, maar dat is niet verplicht natuurlijk.

Je kunt minimaal 2 jaar terugkijken.

Ja! Als je de energievelden van veel mensen met elkaar verbindt, dan ontstaat een ‘amplified field’. Het gezamenlijke bewustzijn van alle deelnemers en de gezamenlijke intentie, zorgen voor een verruimd frequentiespectrum, waarin je dieper kan zakken en hoger kan reiken dan je in je eentje zou doen.
De Online sessies (live gegeven) zijn krachtige, verbindende en helende bijeenkomsten die voor de meeste mensen duidelijk voelbaar zijn. Het doel is creëren van velden van liefde en licht, waardoor iedereen zich in deze intense tijd ondersteund kan voelen in het proces dat hij doormaakt. Ze zijn dan ook bedoeld voor iedereen die de verbinding zoekt, en/of geïnteresseerd is in energie, heling en transformatie!
Als je de energievelden van veel mensen met elkaar verbindt, dan ontstaat een ‘amplified field’. Het gezamenlijke bewustzijn van alle deelnemers en de gezamenlijke intentie, zorgen voor een verruimd frequentiespectrum, waarin je dieper kan zakken en hoger kan reiken dan je in je eentje zou doen.
Ja. We zijn allemaal fysieke en energetische wezens en we kunnen allemaal toegang krijgen tot energie. Je doet het door stil te worden, je ogen te sluiten, naar binnen te keren en contact te maken met wat er vanbinnen leeft. Je binnenwereld is de wereld van je gevoelens, hart, ziel, en verfijnde energie. Met je normale, dagelijkse bewustzijn ga je er meestal aan voorbij, maar in meditatie kan je er contact mee maken.

Nee. Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek en dit gaat volledig via je internetbrowser.

Nee, dat is niet erg. Vaak kom je tijdens energetische sessies terecht in een staat tussen waken en slapen, of je bent ergens ver weg. Het is een helende ruimte, waaraan je misschien niet altijd een actieve herinnering hebt, maar waar wel diepe heling kan plaatsvinden.

We sturen je alle 5 links ineens. Check eerst je spamfolder (ongewenste mail) Niets? Stuur dan een mail naar hallo@nieuwetijdskind.com, dan helpen we je snel verder!

Als je te vaak een verkeerd of onbekend wachtwoord invoert word je tijdelijk geblokkeerd- Stuur ons een mail op hallo@nieuwetijdskind, dan activeren we een nieuw wachtwoord voor je zodat je kunt meedoen.

Stuur een mailtje naar hallo@nieuwetijdskind.com en we helpen je graag verder
Klaar voor een kwantumsprong in bewustzijn?

Wil je geen event missen?


Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan krijg je onze beste artikelen er bij als kado.

Nieuwe maan in Vissen

Vissen is het laatste teken van de dierenriem en markeert daarmee een einde en een nieuw begin. Ook de nieuwe maan luidt een volgende cyclus in. Tijdens de nieuwe maan in Vissen krijg je een introductie op de energie van de komende weken, openen we de Vissenportal naar onvoorwaardelijke liefde en de ‘divine’, en begin je zaden te planten voor je bewustzijnsgroei en dromen. En dat zijn niet slechts je dromen voor het komende jaar, maar die voor de rest van je leven, want dát is waar deze conjunctie je toe uitnodigt.
LIVE gegeven begeleide meditatie & activatie
de wereld van je hart duur 30 minuten  

Zon/Neptunus conjunctie in Vissen

Op 13 maart staat de Zon conjunct Neptunus, waardoor het eenvoudiger is om in een staat van verhoogd bewustzijn te komen. Deze energie is uitstekend geschikt voor meditatie, creatie en manifestatie, en we zullen hem aanwenden voor de liefde.

Een week eerder namelijk, op 6 maart, zijn Venus en Mars samen Waterman in gegaan (hun conjunctie duurt al een tijdje en veel langer dan normaal) en nieuwe bewustzijnsvelden rondom relaties kunnen nu in je worden geopend. De energie helpt je om je te bevrijden van oude ideeën over relaties en andere, liefdevolle ervaringen te creëren. Zowel vanbinnen, in de balans tussen feminien en masculien, als vanbuiten, met geliefden.

LIVE gegeven begeleide meditatie & activatie
de wereld van je hart duur 30 minuten  

Volle maan in Maagd

Het zesde huis in de astrologie, dat hoort bij Maagd, gaat onder meer over je gezondheid en energiehuishouding. Om voorwaarts te kunnen bewegen en grootse dromen te realiseren, is heling noodzakelijk. Je moet volledige verantwoordelijkheid nemen voor je eigen energiesysteem.

Tijdens deze vollemaansessie zal je je licht schijnen op healing en energy medicine, en oude wijsheid daarover opnieuw in jezelf activeren.

Je zal werken met energetische imprints die voorkomen dat je regie neemt over je eigen energie, en persoonlijke en collectieve programma’s wissen die je natuurlijk potentieel verzwakken.

LIVE gegeven begeleide meditatie & activatie
de wereld van je hart duur 60 minuten  

Venus, Neptunus en Jupiter staan samen in Vissen

Vandaag komt Venus, de planeet van de liefde, Vissen binnen, waar zij zich, net als Neptunus en Jupiter, bijzonder goed thuis voelt. In het Vissentijdperk is de spirituele autoriteit buiten ons komen te liggen, in het Watermantijdperk wordt van je gevraagd om je goddelijke potentie weer in eigen beheer te nemen. In deze sessie ga je de vibratie van je eigen liefde en eenheid downloaden en de ‘divine’ vanbinnen ontvangen.
LIVE gegeven begeleide meditatie & activatie
de wereld van je hart duur 30 minuten  

Conjunctie Jupiter/Neptunus

Jij bent de schepper van je leven en je ervaringen worden vooral gelimiteerd door je eigen voorstellingsvermogen. De energie van vandaag vraagt je om je gevoel te volgen, ruimte te maken voor je grootste dromen, je over te geven, en te vertrouwen op de bron of spirit. Welke (meer spirituele) kwaliteiten van jou mogen de komende twintig jaar volledig tot bloei komen? En welke oude thema’s (zoals ongeloof, wantrouwen, machteloosheid) laat je oplossen? Diep al je dromen op uit je eigen oceaan, laat er geen een achter, en leg ze klaar in het veld van potentie. De energie van vandaag zal de realisatie ervan ondersteunen.
LIVE gegeven begeleide meditatie & activatie
de wereld van je hart duur 50 minuten