Nieuwetijdskind Magazine Events

Stem af op de frequentie van de Engelen  en heel je innerlijk kind

Ga door de Engelen poort van Oktober

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De Engelenpoort meditaties

De details

Er staat een bijzonder helend energieveld voor ons klaar: de Engelenpoort, neergezet door Aartsengel Rafael en de Engelen. Deze poort is extra lang gemaakt zodat je in meerdere fases kunt helen. Deze keer is de poort geopend van 1 t/m 31 oktober.

Onze door Aartsengel Rafael gechannelde Engelenpoortmeditaties zorgen ervoor dat jij gebruik kunt maken van dit unieke veld. Het veld zorgt ervoor dat wij als mens worden herinnerd aan wat in ons geheeld mag worden voor de overstap naar de 5de dimensie. In drie (kort vooraf opgenomen) begeleide meditaties keer je steeds weer terug naar de Engelenpoort om je hartchakra te verruimen en oude kindpijn te helen zodat je vanuit je authentieke zelf kan leven. 

Begeleiding op je zielepad

Wat is de Engelenpoort en wat doet ie voor jou?

Een engelenpoort duurt meestal maar een dag, of een aantal uur van een dag. Deze keer de hele maand. In oktober wordt de sluier tussen de werelden steeds dunner met als afsluiting Halloween. De engelen hebben ervoor gekozen deze periode samen te laten vallen met de Engelenpoort. Dit zorgt ervoor dat wij als mens nog makkelijker tussen de dimensies kunnen bewegen. Je heelt nog sneller doordat de nieuwe energie in jouw systeem integreert.

De Engelenpoort is door Aartsengel Rafael gecreëerd om de mens te ondersteunen bij healing en verlichting. Door deze poort beschikbaar te stellen wil hij dat jij healing en de energie ontvangt die je nodig hebt om je te verbinden met de 5de dimensie. Hij wil voor ons dat we vrij zijn van oude energie die ons blokkeert en teruggaan naar onze kern van zijn.

Heling, ontspanning en verzachting

Hoe werkt het en wat levert het op?

 • De harpmuziek versterkt de meditatie en de energie uit de Engelenpoort. De muziek is op de groep afgestemd waardoor de helende energie goed kan integreren.
 • De hoogfrequente engelenenergie gecombineerd met het smaragd groene licht van Rafael dat in de poort zit zorgt voor healing op cellulair niveau.
 • Je cellen worden wakker geschud door de energie de activatie van het hartchakra.
 • Je wordt herinnerd aan wat op dit moment geheeld mag worden.
 • De oude pijn trilt los en door de energie in de poort kan deze getransformeerd worden in zachtheid, liefde voor jezelf en je innerlijk kind.
 • Door te helen wat zich aandien gaat jou trillingsfrequentie omhoog en door de verwerking blijft hij hoger wat zowel je fysieke als energetische lichamen ten goede komt.
 • Door de healing krijg je een betere verbinding met jouw zijn en ziel.

Bekijk de Agenda

zaterdag 1 oktober om 11.11 uur

In deze meditatie van ca 30 minuten stap je onder begeleiding van de harpmuziek voor het eerst in de poort. Je gaat van de woestijn naar een oase, en in de tussentijd wordt je hartchakra verruimd en je chakra's gebalanceerd. Er wordt energie en licht in een voorwerp gedaan dat voor jou symbool staat voor je hartchakra.

dinsdag 11 oktober om 19.19

Onder begeleiding van je beschermengelen stap je opnieuw de poort in in deze meditatie van ca.40 minuten waar Rafael je verwelkomt. Je zwemt in het blauwe energetische water van aartsengel Michael en maakt contact met jouw innerlijk kind, het kind geeft jou door wat er geheeld mag worden en wat het nodig heeft. Er worden door Michael op groepsniveau angstkoorden doorgesneden die healing in de weg staan, en Rafael heelt die koorden . Je krijg een boodschap van je innerlijk kind en Rafael en Michael stoppen licht in jouw waterfles.

Integratie en transformatie

zaterdag 22 oktober om 11.11

In deze meditatie van ca 25 minuten zoeken je innerlijk kind en jij onder begeleiding een plek uit waar jullie samen één zullen worden. Zowel jij als je innerlijk kind openen je hartchakra. Waarna Aartsengel Rafael erbij komt om jullie te ondersteunen in het proces. Het kind integreert in jou waardoor de transformatie compleet is.

Wat anderen zeggen:

“De healing voelde heerlijk en de harp muziek is prachtig. Ik ben met mijn dochter van 8 jaar bij haar geweest. Het was magisch om te zien wat voor positief effect het op mijn dochter had en heeft. Zo heerlijk om te zien dat mijn dochter in de gaten had dat er iemand is die haar echt voor de volle 100% begrijpt. ”
Aline
“De meditatie die ik van Simone kreeg heeft me in het hart geraakt. Ze heeft een prettige stem, en het mooie harpspel maakt het helemaal af. De meditatie gaf me mooie nieuwe inzichten, en na afloop voelde ik me heerlijk kalm en ontspannen. ”
Gerdien
"De reading was verbluffend nauwkeurig en to the point. De healing heeft niet alleen de pijn en het verdriet weggenomen, ook mijn weerstand op verandering. Merkbaar voor mijn omgeving is mijn hele uitstraling veranderd. Merkbaar voor mijzelf verandert mijn omgeving."
Anne
"Er zijn een paar dingen waar ik emotioneel van kan worden, en één daarvan is onvoorwaardelijke liefde. Die hoorde en voelde ik in de prachtige harpmuziek van Simone, die me tot tranen toe ontroerde."
Gordon
"Simone is een inspirerende vrouw die je met haar muzikale talent op de harp meevoert naar je eigen binnenwereld. Ik vond een sessie met haar heel bijzonder en prettig."
Marlies
"Ik had een reading en healing tijdens de reading vielen alle puzzelstukjes samen de muziek was spot on en zorgde ervoor dat alles wat ik nog binnen werd gehouden begon te stromen."
Ontmoet je host

Over Engelenexpert en harpiste Simone Bilars

De meditaties worden gechanneld door de engelen aan Simone Bilars. Simone werkt in haar praktijk samen met Engelen die haar in 2020 vroegen haar Harp bij de healingen in te te zetten en gaven haar de bedrijfsnaam Harphealing.  Ze is praktiserend engelenexpert, volgende een opleiding lichtwerk, een opleiding tot holistisch coach, is Akasha reader/healer en doet momenteel een vervolgopleiding  tot psychosociaal therapeut.  Binnen haar praktijk combineert ze aardse coaching en therapie technieken met energetisch licht -en energiewerk  daarnaast  biedt ze ook unieke op maat gemaakte  energetische muziekstukken aan.

Lichtkracht

Wat kan je verwachten?

Het helende licht en energie in deze poort dringt direct door tot jouw hart, en gaat door alle lagen van jouw cellen. Cellen die niet wakker waren worden wakker en ge-reactiveerd. Pijn die niet los kon komen komt los. Door de opruiming die plaatsvindt verhoog je je trillingsfrequentie en je bewustzijn komt in een hogere staat van zijn die jou ondersteund in de 5de dimensie

Stap voor stap door de Engelenpoort

Maak gebruik van het groepsveld

In drie (kort vooraf opgenomen) begeleide meditaties beweeg je door de Engelenpoort.
 •  Op 1 oktober wordt je hartchakra verruimd,  de chakra’s worden gebalanceerd en kun je aan de energie wennen. Je wordt voorbereid op 11 oktober.  Je ingestraalde voorwerp zorgt ervoor dat na de meditatie je hart kan blijven vullen met de energie.
 • Op 11 oktober ga je met het verruimde hartchakra, onder begeleiding van Rafael en je beschermengel contact maken met  je innerlijk kind. Het kind geeft je een boodschap wat er geheeld mag worden. De energie in de engelenpoort is dan nog beter voelbaar dan 1 oktober. Aartsengel Michael snijdt de angstkoorden door die verdere healing van het kind in de weg staan. Het water dat je klaar hebt staan wordt ingestraald. Dit geeft reiniging en zorgt dat je alles wat loslaat en verwerkt ook kunt afvoeren in de periode tot 22 oktober
 • Op 22 oktober wordt onder begeleiding van Aartsengel Rafael jouw geheelde innerlijk kind compleet geïntegreerd in  jou waardoor jij en je kind kunnen samen blijven werken en elkaars kwaliteiten kunnen benutten en jij vanuit je unieke zelf kunt leven.
De meditatie is te volgen in afstemming met de groep. Het groepsveld is een versterker, die je ervaring verdiept. Doordat je met zijn allen tegelijk in de poort stapt geeft dit de engelenenergie een boost, waardoor hij nog beter voelbaar is. Maar je kan deze meditaties ook in je eigen tijd doen waar en wanneer het jou uitkomt; het veld wordt sowieso neergezet en de videoreplays blijft een jaar online staan voor je.
Wat kunnen we voor je doen?

Veelgestelde vragen

 • Je kunt hier een ticket halen.
 • Je krijgt na betaling direct je unieke kijklink toegestuurd via e-mail.
 • Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek.
 • Je kunt met je internetbrowser meedoen via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv.
 • Doe Live mee met honderden anderen of kijk de Replay! (beschikbaar 1 uur na afloop)

Ja, je krijgt (een link van) een replay een uur na afloop, in je inbox. Veel mensen  willen de meditatie vaker kunnen herhalen. Door de meditatie op een later tijdstip nogmaals te volgen, kan je inzichten alsnog ophalen. Bovendien werkt energie buiten ruimte en tijd, dus ook als je tijdens de meditatie niet in de gelegenheid was om mee te doen, dan kan je naderhand nog profiteren van de kracht van het groepsveld.

De harpmuziek versterkt de meditatie en de energie uit de Engelenpoort. De harpmuziek is gechanneld door Aartsengel Sandalfon en Aartsengel Rafael. De muziek en hoe die gespeeld moet worden is door hun doorgegeven. Tijdens de meditatie geeft Sandalfon aanwijzingen en stemt hij de muziek af op de groep die meedoet zodat iedereen ontvangt wat hij nodig heeft. De tekst van de meditatie is door Aartsengel Rafael doorgegeven

Ja. We zijn allemaal fysieke en energetische wezens en we kunnen allemaal toegang krijgen tot energie.En we hebben allemaal beschermengelen.  Of je nu wel of niet beelden ziet. De energie van de engelen doet altijd zijn werking

Je doet het door stil te worden, je ogen te sluiten, naar binnen te keren en contact te maken met wat er vanbinnen leeft. Je binnenwereld is de wereld van je gevoelens, hart, ziel, en verfijnde energie. Met je normale, dagelijkse bewustzijn ga je er meestal aan voorbij, maar in meditatie kan je er contact mee maken.

Tijdens de meditatie speelt Simone een muziekstuk waarbij je naar binnen gaat. De muziek activeert het vermogen om de engelen te voelen, horen, zien, of weten. Sommigen merken niks, of pas later bijvoorbeeld in hun slaap. Ook als je niks ervaart, de energie doet zijn werk sowieso.  Ga er vanuit dat je sowieso ontvangt wat je nodig hebt en dat er diepe heling kan plaatsvinden.

Doordat je met zijn allen tegelijk contact maakt met je beschermengel geeft dit de engelenergie een boost , waardoor hij nog beter voelbaar is.

Ja! Als je de energievelden van veel mensen met elkaar verbindt, dan ontstaat een ‘amplified field’. Het gezamenlijke bewustzijn van alle deelnemers en de gezamenlijke intentie, zorgen voor een verruimd frequentiespectrum, waarin je dieper kan zakken en hoger kan reiken dan je in je eentje zou doen.
Nee. Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek en dit gaat volledig via je internetbrowser
Stuur een mailtje naar hallo@nieuwetijdskind.com en we helpen je graag verder

Over de organisatie

Nieuwetijdskind Magazine is opgericht door Gordon Volckmer voor mensen die het verschil willen maken. Die deel uitmaken van de nieuwe tijd die we samen creëren. Om vanuit bewustzijn, spiritualiteit en eenheid, te ontwikkelen, informatie te vinden en ervaringen uit te wisselen. Met de bedoeling jezelf te vinden en te mogen zijn, je te ontplooien, je eigen potentieel te ontdekken en te (leren) benutten en te verwezenlijken.

Jaar ervaring

12+

Georganiseerde Events

800+

Tevreden Klanten

20000+

Wil je geen event missen?


Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan krijg je onze beste artikelen er bij als kado.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Op deze website worden verschillende cookies gebruikt. We maken onderscheid tussen functionele, analytische en marketing-cookies. Je kunt zelf kiezen welke cookies wel en niet geplaatst mogen worden.


We gebruiken Woocommerce als webwinkelsoftware. Woocommerce plaatst alleen functionele cookies, zodat producten in de winkelwagen opgeslagen kunnen worden. Omdat deze cookies noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website, kunnen deze cookies niet uitgeschakeld worden.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Deze website maakt gebruik van de software Wordpress. Wordpress plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren. Deze cookies kunnen daarom niet uitgeschakeld worden.
 • wordpres_gdpr_allow_service
 • wordpress-gdpr-cookies-allowed
 • wordpress_gdpr_cookies_declined

Liever niet
Accepteren