Nieuwetijdskind Magazine Events

Activeer de hogepriester(es) vanbinnen met zes inwijdingen en activaties

De Egypte Downloads

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De details:

De oude Egyptenaren waren goden op aarde. Ze beheersten de wetten van het universum en hadden meesterschap over dualiteit en vorm. Ze konden scheppen met energie; materialiseren én dematerialiseren, onder meer door gebruik te maken van hun focus, hart, ademhaling en stem. Na de dood keerde hun onsterfelijke ziel terug naar de sterren. Tot op de dag van vandaag vind je in de tempels en piramiden van Egypte energetische portals die je inwijden in dit geavanceerde bewustzijn dat ons moderne begripsvermogen te boven gaat. 

Reis je mee, terug in de tijd, naar het oude El Khemit, om de priester(es) in jou te ontmoeten en te activeren?

6 krachtige online activaties

Onlangs reisde Hermelijn van der Meijden van Luxor naar Cairo, om onderweg de heilige plekken van de oudheid te bezoeken. Voor aanvang zette ze haar intentie: terugkeren naar de oorsprong van liefde. Het werd een inwijdingsreis, langs vele tempels, kapellen en initiatiekamers. Daarbij ervaarde ze dat iedere god en godin een eigen, specifieke energie heeft, maar óók een universeel principe en een inwijdingsweg vertegenwoordigt. De verschillende wegen gaan onder meer over liefde, evenwicht, dood en wedergeboorte, en voeren terug naar de eenheid.

In de Egypte Downloads verzamelde Hermelijn de krachtigste energetische activaties, inzichten en lessen die ze daar ophaalde. Zodat de oude wijsheid die in deze tijd weer aan het licht komt, beschikbaar is voor iedereen die ernaar zoekt.

Wil je meedoen met de Egypte Downloads? Ze zijn voor jou als je:

  • Verlangt naar een upgrade van je bewustzijn
  • Gefascineerd bent door het oude Egypte
  • Herinneringen wil ophalen aan levens die je daar hebt geleefd
  • De codes van je spirituele DNA wil activeren
  • Contact wil maken met vergeten wijsheid
  • Dieper in het mysterie van de schepping wil duiken
  • Je energetische waarnemingskanalen verder wil trainen
  • En wil leren werken met de universele, energetische wetten en principes van de Creatie

Kortom: als je de Hogepriester(es) vanbinnen wil ontmoeten, belichamen of tot uitdrukking brengen!

De 6 inwijdingen en activaties

Maak een energetische reis langs Egyptische portalen naar ruime bewustzijnsvelden. Vanuit je eigen huiskamer maak je via meditaties, visualisaties en activaties contact met tempels en piramiden, en de goden en godinnen die daar nog altijd voortleven. Net als de priesters en priesteressen van het oude Egypte leer je universele wetten kennen, werk je op alchemistisch wijze met de mannelijke en vrouwelijke krachten vanbinnen, haal je herinneringen op aan wie je ten diepste bent en activeer je vergeten kennis in je DNA. Om tenslotte terug te keren bij je oorsprong: liefde, wijsheid en creatiekracht.

Met behulp van het groepsveld en de gezamenlijke intentie vormen we krachtige portalen die direct leiden naar de oudheid en de oorsprong van de goddelijke Creatie. 

Ga je mee?

Dit is het programma:

Eerste Download (Live opgenomen op 8 november) 60 minuten

1e inwijding: Helderheid

Tweede Download(Live opgenomen op 15 november) 58 minuten

2e inwijding: Vergankelijkheid en Verzoening

Derde Download (Live opgenomen op 22 november) 69 minuten

3e inwijding: Overvloed

Vierde Download (Live opgenomen op 29 november) 61 minuten

4e inwijding: Autonomie en Versmelting

Vijfde download (Live opgenomen 08 december ) 73 minuten

5e inwijding: Evenwicht en Eenheid

Zesde download ( Live opgenomen op 12 december) 51 minuten

6e inwijding: Oorsprong

KLAAR OM ingewijd te worden?

Wat anderen zeggen:

Over energytrainer en auteur Hermelijn van der Meijden

De meditaties worden live begeleid door Hermelijn van der Meijden. Hermelijn is opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing, heeft een praktijk voor energy healing en reading in Amsterdam en is schrijver van verschillende boeken over energie en transformatie: De Droomvrouw, Mijn Vader lijkt op Barbapapa en het pas verschenen Negen Geheimen van de Vrouw. Behalve maanceremonies en downloads geeft ze zowel online als live energetische trainingen, waarbij ze mensen op concrete en nuchtere wijze meeneemt in de wereld van energie, healing en transformatie van bewustzijn.

single-img-5.png
Wat kunnen we voor je doen?

Veelgestelde vragen

Je krijgt na betaling direct je unieke kijklink toegestuurd.

Je kunt met je internetbrowser meedoen via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv.

Alle nog ingeplande meditaties/activaties worden live gehost. Bekijk hiervoor de agenda. De voorgaande ontvang je als opname, deze zijn live opgenomen 

Je ontvangt steeds een replay direct na afloop mocht je niet live mee kunnen doen

Je krijgt een link naar een videoreplay in je inbox, één of twee uur na afloop. Veel mensen ervaren de meditaties als zeer krachtig en willen ze kunnen herhalen. Door de meditatie op een later tijdstip nogmaals te volgen, kan je inzichten alsnog ophalen. Bovendien werkt energie buiten ruimte en tijd, dus ook als je niet in de gelegenheid bent om mee te doen, dan kan je naderhand nog profiteren van de kracht van het groepsveld.

Je kunt alle zes meditaties één jaar terugkijken!

De Online sessies (live gegeven) zijn krachtige, verbindende en helende bijeenkomsten die voor de meeste mensen duidelijk voelbaar zijn. Het doel is creëren van velden van liefde en licht, waardoor iedereen zich in deze intense tijd ondersteund kan voelen in het proces dat hij doormaakt. Ze zijn dan ook bedoeld voor iedereen die de verbinding zoekt, en/of geïnteresseerd is in energie, heling en transformatie!
Ja. We zijn allemaal fysieke en energetische wezens en we kunnen allemaal toegang krijgen tot energie. Je doet het door stil te worden, je ogen te sluiten, naar binnen te keren en contact te maken met wat er vanbinnen leeft. Je binnenwereld is de wereld van je gevoelens, hart, ziel, en verfijnde energie. Met je normale, dagelijkse bewustzijn ga je er meestal aan voorbij, maar in meditatie kan je er contact mee maken.

We sturen je graag een kortingscode toe voor het verschil! Stuur een mail naar hallo@nieuwetijdskind.com, dan helpen we je graag snel verder. 

Ja! Als je de energievelden van veel mensen met elkaar verbindt, dan ontstaat een ‘amplified field’. Het gezamenlijke bewustzijn van alle deelnemers en de gezamenlijke intentie, zorgen voor een verruimd frequentiespectrum, waarin je dieper kan zakken en hoger kan reiken dan je in je eentje zou doen.
Nee. Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek en dit gaat volledig via je internetbrowser

We sturen je niet alleen een link bij inschrijving maar ook 24 uur van te voren de link PLUS een extra reminder twee uur voor aanvang event. Niet gekregen? Check eerst je spamfolder(ongewenste mail) De mails van onze webinars komen van noreply@webinargeek.com.

Niets ontvangen? stuur dan een mail naar hallo@nieuwetijdskind.com, dan helpen we je graag snel verder

Als je te vaak een verkeerd of onbekend wachtwoord invoert word je tijdelijk geblokkeerd- Stuur ons een mail op hallo@nieuwetijdskind, dan activeren we een nieuw wachtwoord voor je

Stuur een mailtje naar hallo@nieuwetijdskind.com en we helpen je graag verder
KLAAR OM ingewijd te worden?

Een percentage van de opbrengst wordt gedoneerd aan stichting Light of Life Luxor.

Het Principe van Evenwicht vraagt om een uitwisseling van energie, om te geven als je hebt ontvangen. Daarom doneren we een percentage van de opbrengt van de Egypte Downloads aan Light of Life Luxor.

Dit hulpproject in Luxor biedt ondersteuning aan de armste bewoners van de stad, in de vorm van voedselpakketten en noodhulp, en structurele verbeteringen zoals scholing. Initiatiefnemer is de Nederlandse Sabine Borkes en projectleider is de Egyptische Eid. Meer informatie vind je op https://www.light-of-life-luxor.com/

Wil je geen event missen?


Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan krijg je onze beste artikelen er bij als kado.

1e inwijding:
Helderheid

De krachtige volle bloedmaan in Stier markeert het begin van je reis naar het oude Egypte. Je opent je voor het mysterie, maakt contact met de eeuwenoude grond en gaat door de eerste poort: de Karnaktempel in Luxor, waar de vuurgodin Sekhmet je opwacht. Zij toont je liefdevol of duidelijk wat je onder ogen mag zien, om volledig in je kracht te kunnen stappen.

2e inwijding:
Vergankelijkheid en Verzoening

Vandaag reis je verder naar de tempel van Medinet Habu, even buiten Luxor, om Anubis te bezoeken. Hij is de god van dood en regeneratie en hij leert je wat de oude Egyptenaren wisten: dat de dood slechts een overgangsfase is en je geest onsterfelijk. Na deze spannende ontmoeting met de jakhalsgod stap je door de portal van de Valley of de Queens en Nechbet de giergodin. Zij lost, via haar hart, de dualiteit op tussen licht en duisternis.

3e inwijding: Overvloed

Hathor is een van de grote moedergodinnen van Egypte. Ze staat voor vruchtbaarheid, liefde, seksualiteit, erotiek, muziek en dans. In haar prachtige tempel in Dendera maak je contact met de Divine Feminine; het goddelijke vrouwelijke (en fysieke) principe. Daarna daal je af in de tombe van Akhnaton in Amarna, waar het licht van de zonnegod je diep doordringt. Hier word je herinnerd aan de Divine Masculine: de goddelijke mannelijke (en geestelijke) aanwezigheid.

4e inwijding: Autonomie en Versmelting

Rond deze datum maken Venus en Mars een vierkant. Daardoor kunnen het feminiene en masculiene in jezelf of in je omgeving met elkaar in conflict komen, maar deze Download geeft een upgrade aan zowel je innerlijke man als vrouw. In hoog tempo vlieg je langs een aantal plekken waar de masculiene en feminiene potentie duidelijk voelbaar zijn, belichaamd in menselijke vorm én verbonden; via het paleis van Akhnaton in Amarna, langs de Venustempel bij de piramide van Gizeh. naar Ramses II en Merit-Amun in Akhamim (het ‘gebied van de ziel van de fallus’).

5e inwijding: Evenwicht en Eenheid

Je bent bijna aan het einde van je reis. Tijdens deze volle maan in Tweelingen beleef je de mythe van het godenpaar Isis (godin van heling, vruchtbaarheid en wedergeboorte) en Osiris (god van onsterfelijkheid en leven na de dood). Je downloadt het bewustzijn van de Koningskamer in de grote piramide van Gizeh, en van de tempel bij de piramide van Abusir, iets buiten Cairo. Op die plek heeft Isis volgens de legende Osiris geheeld. Deze initiatie is er een in Eenheid, het androgyne principe waaruit tweelingzielen worden geboren.

6e inwijding: Oorsprong

De oude Egyptenaren hadden niet alleen grote kennis van energie, astrologie en alchemie, maar ook van numerologie. 12/12 vormt de code naar de zogenaamde ‘Ascentie Gateway’ die je optilt naar een hogere trilling en een groter bewustzijn. Op deze portaaldag eindigt de reis in de inwijdingskapel van Horus in de indrukwekkende tempel van Abydos. Horus is het gouden kind van Isis en Osiris, maar ook de valkgod die het overzicht heeft. In zijn oog vallen alle zintuigen samen tot één. Na de Download is er de mogelijkheid om ervaringen te delen en vragen te stellen via Zoom.