Nieuwetijdskind Magazine Events

Ram
21 Maart- 19 April

Stier
20 April – 20 Mei

Tweelingen
21 Mei -20 Juni

Kreeft
21 Juni – 22 Juli

Leeuw
23 Juli – 22 Augustus

Maagd
23 Augustus – 22 September

Weegschaal
23 September- 22 Oktober

Schorpioen
23 Oktober-21 November

Boogschutter
22 November – 21 december

Steenbok
22 December – 19 Januari

Waterman
20 Januari – 18 Februari

Vissen
19 Februari – 20 Maart

KLAAR OM JE LICHT (WEER) AAN TE DOEN?

Ondersteuning en houvast

Waarom meedoen?

Heb je moeite om niet gevangen te raken in de zware realiteit van alledag? Om de zin en vreugde te vinden in de diepgaande transformatie die nu plaatsvindt, en in 2022 nog doorzet? Om bij jezelf te blijven en je hart open te houden? De December Downloads helpen je om tijdens deze donkere maand om naar binnen te gaan en te focussen op je eigen energie, mogelijkheden, en potentie voor groei. Lijn je energiesysteem verder uit met de planeten, anker dieper in je eigen kracht en licht, en bereid je innerlijk voor op het nieuwe jaar!

In december vinden (wederom) verschillende krachtige, kosmische transities plaats. De energie daarvan werkt diep door in iedereen, maar heeft niet op iedereen hetzelfde effect. Dat hangt samen met je openheid en innerlijke keuze. Kies je voor de liefde en de hoge expressievorm van die energie? Of blijf je onbewust verbonden met de lage vibraties die die planeten óók kunnen versterken, zoals angst, boosheid en depressie?

De kosmische december downloads

Nu de buitenwereld op hol is geslagen en geen houvast meer biedt, is het tijd om je eigen binnenwereld als uitgangspunt te nemen en samen met het universum iets nieuws te creëren. De December Downloads ondersteunen je tijdens deze donkere maand om steeds weer terug te keren naar jezelf en je bron van liefde – je bewustzijn. Je werkt met de energieën van de planeten, staat de shifts vanbinnen toe, en stelt je energiesysteem open voor upgrades. Je ontvangt de frequenties die beschikbaar komen; die DNA-codes kunnen aanzetten, talenten activeren en bewustzijn vergroten. Zo blijf je bewegen in de richting van meer liefde, plezier, verfijning, verbinding en léven. En kan je, te midden van alles, toch je vibratie verhogen en aantrekken wat met jou resoneert.


We komen samen op de dagen dat er belangrijke energieshifts plaatsvinden in de kosmos. Je vindt de data en tijden van de activaties hieronder. Replays zijn beschikbaar voor wanneer je niet live kan aansluiten.

Programma van de LIVE Begeleide meditaties

Dinsdag 21 december om 17 uur

Solstice - Zonnewende

Vrijdag 24 december om 17 uur

Saturnus/Uranus vierkant

Woensdag 29 december 11 uur

Jupiter naar Vissen

Zondag 2 januari 2022 om 11 uur

Nieuw Jaar, Nieuwe maan

Bonus Meditaties

Vrijdag 3 december om 20 uur:

Nieuwe maan met zonne-eclips in Boogschutter en conjunctie met de Great Attractor

Zondag 12 december om 11 uur

De Venus/Pluto conjunctie

Zondag 19 december om 20 uur

Volle maan in Tweelingen met Venus retrograde

De details:

Bekijk hier de introductievideo

KLAAR OM JE LICHT (WEER) AAN TE DOEN?
single-img-5.png

Wat anderen over Hermelijn zeggen:

ONTMOET JE HOST

Over Energytrainer en Auteur Hermelijn van der Meijden

De December Downloads worden live en online begeleid door Hermelijn van der Meijden. Hermelijn is opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing, heeft een praktijk voor energy healing en reading in Amsterdam en is schrijver van verschillende boeken over energie en transformatie: De Droomvrouw, Mijn Vader lijkt op Barbapapa en De Negen Geheimen van de Vrouw (dat binnenkort verschijnt). Behalve maanceremonies geeft ze zowel online als live energetische trainingen, waarbij ze mensen op concrete en nuchtere wijze meeneemt in de wereld van energie, healing en transformatie van bewustzijn.

Hermelijn van der Meijden
single-img-5.png
Wat kunnen we voor je doen?

Veelgestelde vragen

Ja. Alle 5 online ingeplande sessies worden live gehost.

Let op: Je krijgt 2 Bonus Downloads kado! Die ene video is live opgenomen op 3 december jl tijdens Nieuwe Maan, de andere live op 12 december jl , tijdens de Venus Pluto conjunctie. (+70 min. video)

Je krijgt na betaling direct je unieke kijklink toegestuurd.

Je kunt met je internetbrowser meedoen via pc, laptop, tablet, telefoon, of smart -tv.

Je krijgt een replay in je inbox, 1 uur na afloop. Veel mensen ervaren de meditaties als zeer krachtig en willen ze kunnen herhalen. Door de meditatie op een later tijdstip nogmaals te volgen, kan je inzichten alsnog ophalen. Bovendien werkt energie buiten ruimte en tijd, dus ook als je niet in de gelegenheid bent om mee te doen, dan kan je naderhand nog profiteren van de kracht van het groepsveld.

De Online sessies (live gegeven) zijn krachtige, verbindende en helende bijeenkomsten die voor de meeste mensen duidelijk voelbaar zijn. Het doel is creëren van velden van liefde en licht, waardoor iedereen zich in deze intense tijd ondersteund kan voelen in het proces dat hij doormaakt. Ze zijn dan ook bedoeld voor iedereen die de verbinding zoekt, en/of geïnteresseerd is in energie, heling en transformatie!
Nee. Wij werken met het Nederlandse kwaliteitsvideonetwerk van WebinarGeek en dit gaat volledig via je internetbrowser
Ja. We zijn allemaal fysieke en energetische wezens en we kunnen allemaal toegang krijgen tot energie. Je doet het door stil te worden, je ogen te sluiten, naar binnen te keren en contact te maken met wat er vanbinnen leeft. Je binnenwereld is de wereld van je gevoelens, hart, ziel, en verfijnde energie. Met je normale, dagelijkse bewustzijn ga je er meestal aan voorbij, maar in meditatie kan je er contact mee maken.
Ja! Als je de energievelden van veel mensen met elkaar verbindt, dan ontstaat een ‘amplified field’. Het gezamenlijke bewustzijn van alle deelnemers en de gezamenlijke intentie, zorgen voor een verruimd frequentiespectrum, waarin je dieper kan zakken en hoger kan reiken dan je in je eentje zou doen.

We sturen je 24 uur van te voren de link PLUS een extra reminder twee uur voor aanvang event. Niet gekregen? Check eerst je spamfolder(ongewenste mail) Niets? stuur dan een mail naar hallo@nieuwetijdskind.com, dan helpen we je snel verder

Als je te vaak een verkeerd of onbekend wachtwoord invoert word je tijdelijk geblokkeerd- Stuur ons een mail op hallo@nieuwetijdskind, dan activeren we een nieuw wachtwoord voor je

Stuur een mailtje naar hallo@nieuwetijdskind.com en we helpen je graag verder

Wil je geen event missen?


Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan krijg je onze beste artikelen er bij als kado.

Winterzonnewende

Dit is de kortste dag van het jaar, de zon gaat onder om 16.30 uur, de zonnewende vindt plaats om 16.59 uur. Vanaf de zonnewende worden de dagen weer langer, en keert het licht langzaam maar zeker terug. Dit is een goed moment om diep naar binnen te keren, de duisternis in, naar het rauwe, ongevormde potentieel van de baarmoeder of het universum, waar de inner lightness wordt geboren. Tijdens de meditatie ligt de focus op wie je al bent, het bewustzijn dat zich vormt in je diepste diepte en dat voortkomt uit jou. Je hoeft niets te doen, alleen te zijn en ruimte te maken. Deze tijd vraagt je om terug te keren naar je adem en de stilte en je binnenwereld prioriteit te geven.

LIVE Meditatie
de wereld van je hart duur 20 minuten  

Saturnus/Uranus vierkant

Saturnus en Uranus hebben heel 2021 gezorgd voor opschudding; ze leven op gespannen voet met elkaar. Saturnus staat voor oude systemen en hiërarchie, en Uranus voor groepsbewustzijn, innovatie en vrijheid. Op deze dag maken ze hun derde vierkant van dit jaar. En terwijl oude systemen met hun autoriteiten op hun einde lopen, en een andere, liefdevolle wereld nog niet volop zichtbaar is, wordt er van je gevraagd om je innerlijke autoriteit te gaan volgen. In deze activatie draait het om jouw hoger bewustzijn, intuiïtie en het versterken van je vertrouwen op het onzichtbare. Kan je de 3D-wereld (met zijn materiële houvast) loslaten als de belangrijkste waarheid en steviger gronden in je licht en liefde?

LIVE Meditatie
de wereld van je hart duur 20 minuten  

Jupiter naar Vissen

Jupiter is de heerser van Vissen en is in dat teken dus helemaal thuis. Jupiter wordt ook wel de geluksplaneet genoemd en staat voor expansie, Vissen is het meest gevoelige en spirituele teken van allemaal; het teken van de mogelijkheden. Deze stand zorgt voor optimisme, helpt je om je doelen dichterbij te brengen en intensiveert je connectie met je intuïtie. (Al is het ook mogelijk dat de illusie van het licht – de spirituele bypass – erdoor wordt versterkt, dus let op.) Tijdens de activatie ga je je verbinden met de frequentie van Jupiter, zodat je makkelijker overvloed en geluk aantrekt in je leven. En ja, om dat waar te maken, zal je ook anders moeten durven zijn dan de rest, want jij kan alleen jouw eigen intuïtie volgen om te doen wat jou gelukkig maakt.

LIVE Meditatie
de wereld van je hart duur 20 minuten  

Nieuwe Maan

2022 is begonnen, en start met een nieuwe maan! Hoe krachtig kan een nieuw begin zijn?! In deze meditatie gaan we de mindmap die je hebt gemaakt voor 2022 activeren met alle energie die je tijdens de sessies hebt opgehaald. Bovendien ga je de kosmische kracht ophalen (in de vorm van bijvoorbeeld symbolen, visioenen, krachtdieren, etc.) die je komend jaar daarbij zullen ondersteunen. Na de meditatie kan je meedoen aan een korte zoomsessie om de December Downloads af te sluiten, en je ervaringen en intenties voor het nieuwe jaar te delen.

11.30: krijg je zoomlink, zodat mensen hun intenties en ervaringen kunnen delen.

20 minuten LIVE Meditatie
de wereld van je hart plus Zoom meeting om elkaar te kunnen zien, en te kunnen delen  

Nieuwe maan met zonne-eclips in Boogschutter en conjunctie met de Great Attractor

De zonne-eclips in Boogschutter markeert een nieuw begin. Boogschutter is een vuurteken. Hij richt zijn pijlen en staat onder meer voor vrijheid, avontuur, waarheid, integriteit en optimisme. We gaan diep naar binnen en stemmen af op de energie van de maan, de zonsverduistering en de Grote Aantrekker. De nieuwe maan markeert altijd het begin van een nieuwe cyclus en door de zonsverduistering (die altijd tijdens een nieuwe maan plaatsvindt) wordt dat moment van creatie versterkt. De Grote Aantrekker komt daar bovendien nog bij: een gebied in het heelal met een enorme opruim- en creatiekracht. Gebruik deze gateway om je unieke essentie/vuur te activeren, en intenties te zetten, zodat je een positieve sprong voorwaarts kan maken. De energie werkt het komende halfjaar door. .

LIVE Meditatie
de wereld van je hart duur 20 minuten  

Venus/Pluto conjunctie in Steenbok

Venus is de persoonlijke planeet van liefde, schoonheid, geld. En Pluto is de koning van de onderwereld en transformatie. Hij neemt Venus mee op reis door een diep transformatieproces. Hierdoor kan je je schaduw, angsten en nog onaangeroerde kracht ontmoeten en wordt het mogelijk om je illusies rondom de bovenstaande thema’s te doorzien en los te laten. Tijdens de activatie zal je oude waarden deprogrammeren en nieuw potentieel installeren: je maakt ruimte voor hogere vibraties (zoals liefde, plezier, dankbaarheid), zodat je die frequenties kan belichamen in relatie tot jezelf (je eigen waarde en zelfbeeld) en anderen.

LIVE Meditatie
de wereld van je hart duur 20 minuten  

Volle maan in Tweelingen en Venus retrograde

Zoals altijd tijdens de vollemaanceremonies, maken we een diepe reis door de onder- en bovenwereld van je bewustzijn, zodat je energie in de diepte kan transformeren en uit de kosmos kan ophalen. Deze volle maan staat in Tweelingen en daarbij gaat Venus retrograde. Je gaat de energie van deze dag inzetten om uit te stijgen boven je oude overtuigingen en wie je dacht dat je was. Zodat je jezelf als een ruim, energetisch wezen kan gaan ervaren, en potentieel begint te ontsluiten waarvan je je nu nog niet kan voorstellen wat die is.

 

LIVE Meditatie
de wereld van je hart duur 70 minuten