Nieuwetijdskind Magazine Events

Ontrafel de geheimen van het donker en ontdek de transformerende kracht van de nieuwe maan

De 12 verloren codes van de Creatie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Maak je klaar om je ziel te helen, je feminiene potentieel te ontsluiten, en je leven te transformeren.

Jij kent de creatiekracht van de maan. Je weet wat het met je doet als je je daarmee verbindt. Je weet dat het transformaties in gang kan zetten die je nu nog niet voor mogelijk houdt.

In Dark Moon Creation gaan we werken met deze kracht. In 12 maanden neemt Hermelijn van der Meijden je mee in de transformerende kracht van de donkere maan; dat zijn de drie dagen per maand waarin de maan niet of nauwelijks te zien is. Over de eeuwen is vergeten hoe je van deze magische periode gebruik kan maken, maar tijdens Dark Moon Creation zal je haar weer gaan opzoeken en toepassen voor je eigen transformatie- en creatieproces.

Ben jij er klaar voor om  jouw nieuwe leven te creëren, samen met de kracht van de aarde en de kosmos?

Voel jij, net als wij, hoe bijzonder dit gaat worden en wil jij als eerste op de hoogte gesteld worden van dit prachtige programma en een speciale bonus ontvangen als we gaan starten? Schrijf je dan hieronder in.*

Geef je hier op voor de wachtlijst:

[Viral-Subscription id="1"]

*Als je je hier inschrijft, zullen we je alleen op de hoogte houden van Dark Moon Creation, je ontvangt absoluut geen andere mails van ons.

Hermelijn van der Meijden

“Je grootste potentieel is je goddelijke blauwdruk diep vanbinnen. Om het te realiseren heb je alleen je eigen bewustzijn nodig. Dat doordringt, heelt en activeert jouw unieke energetische opmaak.”